Vedonlyöntisivustot – parhaat pelisivustot vedonlyöntiin

Nykyään erilaisia vedonlyöntisivustoja on todella monia ja määrä kasvaa kasvamistaan. Mistä tiedät, minkälaiset sivustot ovat vedonlyöntiin parhaita juuri sinunlaisellesi pelaajalle? Pelivihjeet.com tarjoaa sinulle katsauksen luotettavista ja parhaista vedonlyöntisivustoista sekä niiden ominaisuuksista. Esittelemme myös 2016 parhaat vedonlyöntisivut.

Olemme listanneet alle parhaat vedonlyöntisivustot, joiden avulla jokainen vedonlyönnistä kiinnostunut voi helposti luoda uuden pelitilin. Kaikki listaamamme vedonlyöntisivut ovat turvallisia ja luotettavia ja tarjoavat laadukasta asiakaspalvelua sekä laadukkaat vedonlyöntibonukset.

HUOM. LISTAA TULLAAN PÄIVITTÄMÄÄN TÄHÄN MYÖHEMMIN.

Parhaat vedonlyöntisivustot

Jokainen pelaaja on erilainen ja jokaisella on oma näkemys vedonlyönnistä. Tämän vuoksi onkin hyvä katsoa vedonlyöntimarkkinoiden tarjontaa mahdollisimman laajasti ja löytää juuri itselleen sopivat vedonlyöntisivustot.

Pelisivustoja on niin paljon erilaisia, että jokainen löytää varmasti itselleen parhaimman vedonlyöntitoimiston. Toisella pelisivustolla saattaa olla enemmän tarjolla olevia kohteita ja laajempi lajivalikoima. Toisella pelisivustolla taas kertoimet voivat olla pykälän korkeammalla. Livevedon ystävät saattavat pelata vain sen ominaisuuden takia juuri tietyllä sivustolla.

Vedonlyöntisivustot tekevät kovasti töitä, että voisivat palvella mahdollisimman monenlaisia pelaajia. Siksi hyviä vaihtoehtoja löytyy tänä päivänä paljon. Bonuksia, kampanjoita ja muita laatutekijöitä löytyy monelta sivustolta!

Suomalaiset vedonlyöntisivut

Suomessa rahapelejä ja vedonlyöntiä tarjoavia tahoja ovat perinteiset Veikkaus, Fintoto sekä RAY. Varsinkin vedonlyönnissä Veikkaus on monesti alakynnessä vertailussa muihin kilpailijoihinsa nähden. Nykyään todella monilla vedonlyöntisivulla on kaikki toiminnot suomeksi ja palvelu toimii täysin suomen kielellä. Monia ulkomaisia vedonlyöntisivuja voisikin kutsua lähes täysin suomalaisiksi vedonlyöntisivuiksi.

Esimerkiksi Veikkaushuone tarjoaa kaikki palvelunsa suomeksi. Vedonlyöntisivu, kohteet, rahansiirtojen tekeminen ja asiakaspalvelu palvelevat kaikki juurikin suomalaisia pelaajia. Lisäksi Veikkaushuone ja moni muu tarjoaa erittäin hyviä talletusbonuksia ja järjestää erilaisia kampanjoita!

Uudet vedonlyöntisivut

Kilpailu erilaisten vedonlyöntisivujen välillä on tänä päivänä todella kovaa. Uusia sivuja avataan jatkuvasti ja toimintaa pyritään kehittämään optimaalisesti palvelemaan pelaajia.

Kilpailu vedonlyöntisivujen välillä on aiheuttanut sen, että pelisivustot yrittävät jatkuvasti päihittää toinen toistaan tarjoamalla mitä parempia bonuksia, kampanjoita ja kertoimia! Nykyään uusilla vedonlyöntisivuilla on monenlaisia aloituskampanjoita, kuten talletusbonuksia, missä saat ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin. Voit myös napata ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai näiden yhdistelmiä.

Pelivihjeet.com esittelee aina uusimmat vedonlyöntisivut sinulle ja antaa tiedon parhaista mahdollisista bonuksista ja kampanjoista.

Parhaat pelisivustot ja niiden tunnusmerkit

Mitkä sitten ovat konkreettisesti hyvän pelisivuston tunnusmerkkejä? Ensimmäisenä ja tärkeimpänä seikkana voidaan pitää itse kertoimia ja sivuston palautusprosenttia.

Vedonlyöntisivuston asettama palautusprosentti määrittelee, kuinka paljon kokonaispelivaihdosta jaetaan rahaa takaisin pelaajille voittoina. Palautusprosenteissa voi olla suuriakin eroja sivustojen välillä ja pelisivustojen sisälläkin lajikohtaisesti.

Palautusprosentin voit laskea suoraan sivuston kertoimista. Esimerkiksi NordicBet on asettanut palautusprosenttinsa n. 94-95% välimaastoon jalkapallokohteissaan. Palautusprosentin voit selvittää seuraavalla kaavalla esimerkiksi normaaleista 1×2 -kertoimista:

(1/kotivoiton kerroin)*100 + (1/tasapelin kerroin)*100 + (1/vierasvoiton kerroin)*100

Otetaan esimerkki 16.2.2016 Mestarien liigan ottelusta PSG-Chelsea, johon NordicBet on asettanut kertoimet kotivoitolle 1,60; tasapelille 3,80 ja vierasvoitolle 6,0. Sijoitetaan kertoimet aiemmin esitettyyn kaavaan:

(1/1,60)*100 + (1/3,80)*100 + (1/6,0)*100 = 105,4825

Vastaukseksi saadaan 105,4825. Kun vastauksesta miinustetaan 100, saadaan vedonlyöntiyhtiön voittomarginaali, mikä jää talolle. Tässä tapauksessa se on 105,4825 – 100 = 5,4825%

Palautusprosentti, mikä palautuu pelaajille pelivaihdosta on 100% – 5,4825% = 94,5175 eli pyöristettynä noin 94,5%. Luonnollisesti mitä korkeampi palautusprosentti, sitä paremmat kertoimet!

Vedonlyöntibonukset ja muut kriteerit

Palautusprosentti ei ole suinkaan ainoa kriteeri hyvälle vedonlyöntisivustolle. Isossa roolissa on nykyään monelle, minkälaisia talletusbonuksia ja kampanjoita sivusto tarjoaa. Bonuksilla voit saada huomattaviakin lisäyksiä pelikassaasi ilmaiseksi. Bonuksista voit tarkemmin lukea Vedonlyöntibonukset-artikkelistamme.

Hyviä pelikokemuksia edesauttaa rahansiirtojen nopeus ja asiakaspalvelun laatu ja suomenkielisyys. Monelle myös mobiilisovellus on ehdoton vedonlyöntisivustolla ja tämä löytyykin jo todella monelta.

Henkilökohtaisen pelitilin avaaminen

Vedonlyöntisivustolle liittyminen on tehty helpoksi. Sinun tulee vain napauttaa itsesi ylläolevasta listasta sille sivustolle, mihin haluat liittyä. Seuraavaksi sinulta pyydetään selkeästi tiettyjen rekisteröintitietojen antaminen ja tietojen vahvistaminen sähköpostilla. Muista täyttää kohdat huolellisesti oikein omilla tiedoillasi.

Pelaamaan pääset tekemällä ensimmäinen talletuksen, mikä onnistuu nopeasti ja luotettavasti kaikilla listojemme pelisivustoilla. Yleisesti talletusvaihtoehtoja on runsaasti tarjolla. Yleisimmät luottokortit, verkkopankit ja nettilompakot käyvät lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Muista syöttää sivuston vaativaan kohtaan talletusvaiheessa bonuskoodi, jos sitä vaaditaan bonuksen saamiseksi.

Kotiutuksia eli voittojen lunastamista varten sinun tarvitsee yleensä varmentaa omia tietojasi. Sinun tulee yleensä lähettää kopio henkilöllisyystodistuksestasi ja jokin muu varmentava dokumentti, joka on lueteltu erikseen jokaisella sivustolla. Tästä sivustot ovat tarkkoja ja dokumentit tulee lähettää juuri niin kuin pyydetään.