Yhtään Vakiovihjeet-aiheista kirjoitusta ei löytynyt vielä sivustoltamme.

Vakioveikkaus ja vakiovihjeidemme hyödyntäminen

Vakioveikkaus on yksi suomalaisten suosikkipeleistä vedonlyönnin ja rahapelien saralla. Perinteisessä Vakio 1 –pelissä veikataan 13 kohteen kierros joka lauantai. Pelivihjeet.com tarjoaa jokaiselle lauantain kierrokselle parhaat vakiovihjeet, maksutta.

Vakio on yksi meidän lempipeleistämme sen haastavuuden vuoksi. 13 kohteen oikein veikkaaminen on vaikeaa, mutta osuessaan todella palkitsevaa. Meillä on oma strategiamme Vakioon ja voit käyttää sitä hyödyksesi lukemalla meidän ilmaiset vakioveikkausvihjeet.

Vakiossa sinun tulee veikata jokaiseen otteluun kotivoitto, tasapeli tai vierasvoitto, eli perinteinen 1×2. Kohteille voidaan halutessa valita useita eri lopputulosvaihtoehtoja ja pelata Vakiota järjestelmällä. Voit merkitä esimerkiksi tietylle kohteelle vaihtoehdoksi sekä kotivoiton että tasapelin. Tämä on oiva tapa hakea altavastaajien yllätyksiä Vakiossa, jossa kohteiden lopulliset kertoimet määräytyvät pelijakauman mukaan. Pelijakauma kertoo, mikä prosenttiosuus kaikesta sisään tulleesta rahasta on kohdistettu millekin 1×2 -vaihtoehdolle.

13 kohteen kierroksen lisäksi löydät meiltä vakioveikkausvihjeet myös MiniVakioon, jossa on vain seitsemän kohdetta. MiniVakiossa on oma voitonjako, eikä se vaikuta pääpelin voittoihin. Lisäksi viikottain järjestetään vakioita myös arkipäivinä, joissa on yleensä mukana myös jääkiekkoa jalkapallon lisäksi.

Tarjoamme aina tuoreet ja ilmaiset vakiovihjeet!

Voit lukea pelivihjeet.comin nettisivuilta tai facebookista jokaisen viikon vakiovihjeitä. Vakioveikkauksessa tulee hakea yllätyksiä, sillä suuria suosikkeja pelaamalla voitto-osuus jää usein liian pieneksi, vaikka jokainen kohde osuisikin oikein. Altavastaajien peliprosentit ovat usein vääristyneitä, ja hakemalla tiettyjä yllätyksiä voi omaa voitto-osuutta nostaa mukavasti. Vihjeemme sisältävät aina tarkkaan mietityt hajautukset kohteille ja todennäköisyyksiin nähden hyvät voitto-odottamat!

Vakiovihjeiden lisäksi löydät pelivihjeet.comista myös monet muut veikkausvihjeet. Löydät meiltä niin pitkävetovihjeet kuin myös monivetovihjeet. Mikäli haluat tutustua vakioveikkaukseen syvällisemmin ja tietää, kuinka vakion peliprosentit määräytyvät, katso sivuiltamme Vakion peliprosentit.

Supertoto

Unibetillä pelattava Supertoto muistuttaa monin tavoin perinteistä Vakioveikkausta. Supertoto14 on pelimuoto, jossa pelaajan tulee valita oikea 1×2 -merkki neljääntoista otteluun. Veikattavat ottelut valikoituvat Euroopan suurimmista jalkapallosarjoista kuten Serie A:sta ja Bundesliigasta. Pelissä on neljä eri voittoluokkaa, ja mikäli kukaan ei onnistu veikkaamaan oikein kaikkia kohteita, siirtyy kasvanut voittopotti seuraavan viikon Supertotoon.

Supertoto Extrassa on pelattavissa vähemmän otteluita, ja voittoluokkia on ainoastaan kaksi. Tyypillisesti pelikohteita on 8 – 10, jotka tulevat Supertoto14:n tapaan suurimmista Euroopan jalkapalloliigoista.

Supertoto Tennis on pelimuoto, joka perustuu tennispelaajien menestymiseen turnauksessa. Valitsemalla 1 pelaaja 1 menestyy turnauksessa paremmin. X tarkoittaa molempien tippumista samalla kierroksella ja 2 sen sijaan pelaajan 2 parempaa menestymistä.