Yhtään Monivetovihjeet-aiheista kirjoitusta ei löytynyt vielä sivustoltamme.

Moniveto ja monivetovihjeidemme hyödyntäminen

Pelivihjeet.com tarjoaa monien muiden vetovihjeiden lisäksi myös monivetovihjeet! Moniveto on urheiluvedonlyönnin saralla yksi ainoista asioista, mistä kotimainen Veikkaus voi olla jokseenkin ylpeä. Pelimuotona moniveto on hauska ja osuessaan hyvinkin tuottava! Ainakaan tällä hetkellä monivetoa ei kovinkaan moni vedonlyöntitoimisto Veikkauksen lisäksi tarjoa.

Monivedossa pelataan perinteisesti kolmen ottelun yhdistettyä tulosvetoa. Otteluita voi olla myös enemmän neljästä kuuteen, jolloin kyseessä on SuperMoniveto. Kaikkiin monivedon muotoihin tarjoamamme vihjeet perustuvat tarkoin mietittyihin maaliodottamiin, mutta otamme myös huomioon monivedon pelijakauman.

Monivedossa tulee käyttää selkeää pelistrategiaa, samoin kuin vakioveikkauksessa. Todennäköisimmällä rivillä ei monestikaan voita kovinkaan paljoa, sillä todella moni on lyönyt sisään saman rivin, eivätkä voitot nouse tällöin kovinkaan suuriksi vedon osuessa. Pelivihjeet.com pyrkii aina hakemaan tiettyjä yllätysmomentteja, mitä muut eivät osaa ajatella. Täten osuessaan nappaamme todella tuottavia rivejä kiinni!

Tarjoamme aina tuoreet ja ilmaiset monivetovihjeet!

Löydät ilmaiset monivetovihjeet enimmäkseen jalkapalloon ja jääkiekkoon, mutta silloin tällöin tarjolla on muitakin lajeja. Löydät monivetovihjeet lähes jokaiselle kierrokselle, minkä lisäksi tarjoamme säännöllisesti myös paljon muita pelivihjeitä.

Seuraa siis säännöllisesti Pelivihjeet.com nettisivua, josta saat ilmaiseksi kaikki parhaat monivetovihjeet. Tarjoamme lisäksi päivittäisiä ilmaisvihjeitämme facebook-sivuillamme!

Superscore

Veikkauksen lisäksi monivetoa löydät esimerkiksi Unibetiltä, jossa pelin nimi on Superscore. Voitonjako monivedossa riippuu peliin virtaavasta kokonaisrahamäärästä, eli pelivaihdosta. Unibetillä pelivaihto Superscoressa on huomattavasti Veikkauksen monivetoa pienempi, mutta toisaalta kanssakilpailijoita on myös vähemmän. Tällöin oikealla rivillä voit tietyissä tapauksissa voittaa merkittävästi enemmän.