Yhtään Vakio Grand Prix-aiheista kirjoitusta ei löytynyt vielä sivustoltamme.

Perinteisen Vakion lisäksi Veikkaus on lanseerannut uuden ja laajemman Vakio Grand Prix-pelimuodon. Normaalin 13-kohteen Vakion sijaan uudistetussa versiossa on nyt jopa 15-20 kohdetta. Grand Prix Vakio -kierrokset pelataan joka sunnuntai ja alkuun tarjolla on 18 kohteen jalkapallovakiot. Pelivihjeet.com tarjoaa uuteen laajempaan vakioon perustellun vihjepaketin täysin ilmaiseksi!

Grand Prix Vakio -voittoluokat

Uuden vakion parhaimpana ominaisuutena on joka kierroksella jaettava päävoitto! Päävoitto jaetaan, vaikka kukaan ei olisi saanutkaan kaikkia kohteita oikein. Päävoiton lunastaa se, tai ne pelaajat, jotka ovat osuneet parhaaseen tulokseen. Lisäksi Veikkaus on luvannut 500 000€ palkinnon pelaajalle, joka osuu ensimmäisenä kaikki 18 kohdetta oikein.

Koko pelin voittoluokat määräytyvät kierrokselle sen mukaan, kuinka hyvä on paras pelattu tulos. Päävoiton mennessä 15 oikein osuneelle, on voittoluokat silloin 15,14,13 ja 12 oikein. Voittoluokkia on siis yhteensä neljä kappaletta.

Vakiovihjeet Grand Prix Vakioon

Grand Prix Vakiossa pelistrategian merkitys korostuu jopa enemmän kuin perinteisessä Vakiossa. Kohteiden paljous tekee voittotodennäköisyydestä pienemmän, mutta voitoista isomman. Grand Prix Vakio sopiikin erityisesti porukkapeleihin ja haravajärjestelmän käyttöön.

Grand Prix Vakion peliaika on tiistaista sunnuntaihin ja pyrimme julkaisemaan omat näkemyksemme aina lauantaisin. Voit poimia halutessasi vihjeitä yksittäisiin kohteisiin, tai ottaa useita palasia omaan kuponkiisi.

Hyödynnä myös ilmaiset vakiovihjeet jokaiselle lauantain Vakio 1 kierrokselle.