Ilmaista pelirahaa riskittömillä vedoilla

Haluaisitko sinä ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin? Tietyt vedonlyöntisivustot jakavat pelaajille ilmaista pelirahaa riskittömien vetojen muodossa. Listasimme tälle sivulle parhaat vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat ilmaisvetoja uusille pelaajille.

Ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin 2016

Listauksestamme löydät aina tuoreimmat ja päivitetyt tiedot, mistä löydät kaikki ilmaisvedot vuodelle 2016. Kilpailu vedonlyöntiyhtiöiden välillä on tällä hetkellä kovaa ja monet yhtiöt tarjoavat koko ajan parempia ja parempia bonuksia uusien pelaajien toivossa. Kaikki listaamamme vedonlyöntisivustot ovat suomenkielisiä ja tarjoavat asiakaspalvelua suomen kielellä.

Varsinkin uudet vedonlyöntisivustot haluavat kovasti saada itselleen nimeä tiukoilla markkinoilla ja satsata pelaajiensa viihtyvyyteen. Mikä olisikaan parempi tapa saada pelaajia, kuin riskitön, rahat takaisin –takuulla oleva veto?

Onko ilmainen peliraha nimensä mukaista?

Riskittömät vedot ovat nimensä mukaisesti normaaleja vetoja, joissa pelaajalla ei ole riskiä hävitä omaa rahaa, mutta tällä ilmaisella pelirahalla saadut voitot on useasti kierrätettävä, ennenkuin vedonlyöntivoittoja on mahdollista kotiuttaa omalle pankkitilille. Kierrätysvaatimukset ilmaisvedoille ovat usein samat kuin talletusbonuksissakin.

Betsafella on tällä hetkellä menossa toistaiseksi voimassaoleva kampanja, jossa ilmaisvetojen voitot täytyy kierrättää ainoastaan yhden kerran!

On olemassa myös riskittömiä vetoja, joita pelaajille jaetaan ilman kierrätysvaatimuksia. Tällöin kaikki on kotiinpäin ja mahdolliset voitot saat lunastettua heti itsellesi. Nämä tarjoukset ovat kuitenkin sangen harvinaisia.

Hyödynnä riskittömät vedot vedonlyöntiin

Vaikka olisit lunastanut jo aikaisemmin tietyn sivuston ensitalletusbonuksen ja sen mukana tulleen riskittömän vedon, ei hätää. Todella monet sivustot haluavat palkita pelaajiaan ja tarjota heille myös muina aikoina riskittömiä vetoja.

Erityisen tarkkana kannattaa olla isojen urheilutapahtuminen yhteydessä, kuten esimerkiksi vuosittaisen Super Bowlin tai jalkapallohelmen El Clasicon aikaan. Vedonlyöntisivut tykkäävät usein tarjota ihmisille ilmaista pelirahaa nimenomaan parhaimpiin ja viihdyttävimpiin tapahtumiin.

Nappaa siis Pelivihjeet.comin listasta itsellesi parhaat riskittömät vedot!

Voita rahaa pelaamalla ilmaiseksi

Jos saat jostain ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin, kannattaa se ehdottomasti hyödyntää joka kerta, oli sitten kierrätysvaatimuksia tai ei! Parhaassa tapauksessa osut vedoillasi todella hyvin, jolloin täytät pelikassasi kerralla pulleaksi.

Jos onnistut voittamaan suuren summan rahaa ilmaisvedolla, muista ottaa järki ja maltti mukaan potin kierrätyksessä. Silloin ei kannata hätiköidä, vaan pelata tarkoin valittuja kohteita maltillisella panostuksella.

Hyödynnä siis kaikki ilmaisen pelirahan tarjoukset ja liity listastamme parhaille ilmaista pelirahaa tarjoaville vedonlyöntisivustoille!