Vakio 1 -vihje 29.5.2021 – City varmaksi UCL-finaaliin

Viikon vakiokierroksella nähdään kohteessa 1 selkeästi alipelattu varmaidea, kun Manchester City hyökkää Chelsean kimppuun Mestarien Liigan finaalissa. Pääosin Suomen alasarjojen otteluista koostuvaa kierrosta voi pitää kokonaisuutena äärimmäisen haastavana.

Viikon Vakio 1 -vihjeet – lauantai 29.5.2021

Alta näet tämän viikon vihjerivin ja Veikkauksen peliprosentit vihjeen laatimishetkellä. Jo toisella viikolla peräkkäin luotamme Manchester Cityyn viikon maukkaimpana varmana.

Viime viikon vihjeessämme osui maukas kierroksen pommi, Hakan vierasvoitto MIFK:sta (14%). Koko vihjerivistämme osui 10/13 kohdetta, mikä toi palautuksena kahvirahat 10,64€.

Vakiovihje 29.5.2021 – Järjestelmä 6,00€ – Minivakion kanssa 12,00€

Vakiovihjeet Vakio 1 -kierrokselle 29.05.2021

Kierroksen varma: Manchester City (56%)

Valioliigan mestaruuden voittanut Manchester City lähtee Turkin Istanbulissa pelattavaan Mestarien Liigan finaaliin selvähkönä suosikkina, vaikka varsinaista kotietua sillä ei olekaan.

City on ollut tämän vuoden Euroopan ylivoimainen ykkönen ja edennyt myös UCL-kentillä vakuuttavasti. Chelsea on voittanut kaksi edellistä kohtaamista, mutta perus tasoero on varsin huomattava taivaansinisten eduksi.

City jatkaa varma riviemme pilarina, kuten viimekin viikolla.

Kierroksen idea: NJS (22%)

Miesten Kakkosessa NJS kohtaa vieraskentällä perinteikkään MyPA:n. Myllykoskelaisten taulu on erittäin ruvella – edellinen voitto on vuoden 2020 elokuusta, jolloin SJK Akatemia kaatui kotikentällä 4-2.

Tämän joukkue hävisi 12 kertaa ja otti kaksi tasapeliä. Talvella Suomen Cupissa tuli heti turpaan PEPOlta lukemin 2-1.

Nyt sarjataso on toki porrasta alempana kuin viime kaudella, mutta MyPan itseluottamus tuskin kauteen lähdettäessä on ihan huipussaan. Arveluttavat ovat lähtökohdat otteluun kaikilla mittareilla, eikä kotiedullekaan pidä antaa liikaa arvoa.

Arvioimme ottelun varsin ympäripyöreäksi (37%-28%-35%). Tähän nähden meidän papereissamme todella alipelattu NJS on maukas ideavarma.

Kierroksen pommi: MP (14%)

Kierroksen pommi haetaan Miesten Ykkösestä. MP ja VPS pelasivat viime vuonna hyvin tasaiset kamppailut, kun molemmat pelit päättyivät tasan 2-2. Vepsu nauttii tässä kamppailussa toki selvää kotietua, mutta muuten lähtökohdat ovat varsin tasaiset.

Mikkeliläisten peliosuus on suorastaan romahtanut – peräti alle 15 prosentin. Arvioimme MP:n vierasvoiton noin 25% tienoille ja näillä perusteilla vierasvoitto kuuluu lapulle. Koska kierros vaikuttaa etukäteen todella hankalalta, otamme tässä kohtaa isosti näkemystä ja pelaamme vierasvoiton varmaksi, ilman ristivarmistusta.