Vakio 1 -vihje 20.6.2021 – 250 000€ bonusta

Viikon vakiokierros pelataan sunnuntaina 20. kesäkuuta. Kattauksessa on Suomen alasarjoja sekä kolme EM-jalkapallon ottelua. Kesäbonuksena tarjolla on 250 000€ lisärahaa ainoalle 13 oikein -tulokselle.

Viikon Vakio 1 -vihjeet – sunnuntai 20.6.2021

Alta näet tämän viikon vihjerivin ja Veikkauksen peliprosentit vihjeen laatimishetkellä.

Vakiovihje 20.6.2021 – Järjestelmä 16,00€- Minivakion kanssa 20,00€

Vakio vihje 20.6.2021 Veikkauksen Vakio 1 -kierrokselle

Kierroksen varma: PEPO (70%)

PEPO kohtaa sunnuntain kierroksen legendaarisen MyPa -47:n. Myllykoskelaisten tilanne miesten Kakkosessa on vähintäänkin haastava. Todella nuori ja kokematon joukkue kärsii poissaoloista, eikä tällä hetkellä ole täysin selvää, minkälaista kokoonpanoa se saa otteluihinsa edes jalkeille.

PEPO nauttii ottelussa kotietua ja on useamman luokan vieraita vahvempi joukkue. Lappeenrantalaisjoukkue ei ole hävinnyt otteluakaan kaudesta kolmesta matsista. MyPa sen sijaan on pelannut neljä ottelua, joista se on hävinnyt kolme. Yhteismaaliero on kuusi maalia pakkasella.

Todella sekavissa tunnelmissa vieraisiin tulevan MyPa:n pitäisi olla pelkkä suupala isännille ja muun muassa suurimmat vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet kerroinasettelussaan PEPO:n noin 90-prosenttiseksi suosikiksi otteluun.

Vihjeenlaatimisenhetkellä PEPO oli vain 70% pelattu, joten todella osuva kotivoitto on ylivoimaisesti kierroksen paras valinta varmaksi.

Kierroksen idea: Sveitsi (54%)

Sveitsi kohtaa EM-kisojen alkulohkojen viimeisessä ottelussaan Turkin. Turkin kisat ovat olleet täysi pannukakku, sillä joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa yhteismaalierolla -5.

Tällaisella maalierolla Turkilla ei ole mitään mahdollisuuksia jatkopeleihin ja tämä saattaa vaikuttaa todella rajusti joukkueen mentaliteettiin. Miten joukkue saa motivoitua itsensä tähän otteluun?

Sveitsi on muutenkin lähtötasoltaan hieman vaarallisempi joukkue, mutta ennen kaikkea se on huomattavasti motivoituneempi. Joukkue tarvitsee ehdottomasti tästä pelistä voiton, joten se hakee varmasti suurella kiimalla ratkaisuja aina viime minuutteihin saakka.

Motivaatioetu puoltaa niin rajusti sveitsiläisiä, että hieman yli 50% pelattu suosikki otetaan peleihin.