Vakio 1 -vihje 6.6.2021 – 50 000€ bonusta

Viikon vakiokierros pelataan sunnuntaina 6. kesäkuuta. Kattauksessa on Suomen alasarjoja sekä kaksi maaottelua. Kesäbonuksena tarjolla on 50 000€ lisärahaa 13 oikein -voittoluokkaan.

Viikon Vakio 1 -vihjeet – sunnuntai 6.6.2021

Alta näet tämän viikon vihjerivin ja Veikkauksen peliprosentit vihjeen laatimishetkellä.

Viime viikon vihjeessämme osui kierroksen idea NJS, joka oli merkattu vierasvarmaksi vain 22% kannatuksella! Kaksi muuta pääideaa, MP (14%) ja Manchester City (56%) eivät kuitenkaan tulleet kotiin.

Kokonaisuudessaan viime viikon vihjerivimme oli surkea, sillä vain viisi kohdetta osui. Kierros oli kuitenkin pöyristyttävän vaikea, sillä yhdelläkään rivillä ei ollut 12 tai 13 oikein tulosta! 11 oikein tulos antoi hurjan yli 5300 euron palautuksen ja minivakiokin toi voittajille yli 5700 euroa. Onnea kaikille voittajille!

Vakiovihje 6.6.2021 – Järjestelmä 16,00€- Minivakion kanssa 18,00€

Vakiovihje Vakio 1 6.6.2021

Kierroksen varma: Tanska (68%)

Tämänkin viikon kierros on etukäteen äärimmäisen hankala veikattava, eikä seinävarmoja ole helppo löytää. Vaikean kierroksen maukkain varma on noin 70-prosenttisella kannatuksella kotiotteluunsa lähtevä Tanska.

Tanska valmistautuu kohti kotimaalla pelattavia EM-kisoja. Vire on loistava, sillä MM-karsinnoissa kaatui Israel (2-0), Moldova (8-0) ja Itävalta (4-0). Edellisessä harjoitusottelussa Tanska väänsi 1-1- tasapelin Saksan kanssa.

Kisojen alkuun on alle viikko, joten tässä pelissä ei enää säästellä. Todennäköisesti kentälle tullaan juuri sillä kokoonpanolla, millä halutaan pelataan myös EM-kisojen avauksessa.

Bosnia-Hertsegovinan lähtökohdat ovatkin sitten täysin päinvastaiset, sillä joukkue ei ole voittanut otteluakaan sitten syksyn 2019. Valmentajasekoiluista huolimatta joukkue venyi MM-karsinnoissa Suomea vastaan 2-2- tasapeliin, mutta muuten tulokset ovat surullisia.

Harjoituspeleissä ei kaikkea laiteta koskaan peliin, mutta tässä kamppailussa motivaatioetu on selkeästi kyllä tanskalaisten puolella. Joukkue haluaa varmasti voiton alle ennen tärkeitä EM-kisoja. Tasoero on iso Tanskan eduksi, minkä lisäksi harjoitusottelu pelataan vieläpä Tanskan maaperällä, Bröndbyn stadionilla.