Vakio 1 -vihje 23.5.2021 – Lue ilmainen vakioveikkausvihje

Ilmaiset pelivihjeet - pelivihjeet.com

Viikon Vakio 1 pelataan poikkeuksellisesti sunnuntaina. Kierros koostuu Valioliigan päätöskierroksesta sekä kolmesta kotimaisesta ottelusta.

Viikon Vakio 1 -vihjeet – sunnuntai 23.5.2021

Tämän viikon vihjerivi. Huomaathan, että Vakio 1 pelataan poikkeuksellisesti sunnuntaina.

Vakiovihje Vakio 1 -kierros 23.5.2021

Kierroksen varma: Manchester City (70%)

Kierroksen varmaksi valitaan jo Valioliigan mestaruuden varmistanut Manchester City, joka saa kotikentällään vastaansa Evertonin. Joukkueella ei ole mitään paineita ottelussa ja se pääsee kotiyleisön eteen juhlimaan mestaruuttaan.

Oli pelissä panosta tai ei, kotiyleisön edessä ei haluta kauden viimeistä ottelua hävitä – varsinkin, kun otetaan huomioon, kuinka kauan Valioliigassa ehdittiin pelata kokonaan ilman yleisöä. Supersuosikin peliprosentit ovat sen verran alhaalla, että osuvana kotisuosikkina se kelpaa mainiosti kierroksen ykkösvarmaksi.

Kierroksen idea: Wolves (23%)

Kotijoukkue Wolverhamptonin ja kakkossijansa Valioliigassa varmistaneen Manchester Unitedin välisessä ottelussa ei ole enää käytännön merkitystä. Wolvesin sijoitus saattaa pari pykälää vaihtua, mutta sijat tulevat väkisin olemaan 12-14. välillä. ManU sen sijaan on aivan varmasti kakkostilalle kauden päätteeksi.

Tällaisessa tilanteessa motivaatioetu kääntyy väkisin kotijoukkueen puoleen. Fanien edessä halutaan vielä kerran laittaa kaikki peliin, kun taas ManU:n motivaatiota on vaikea etsiä. Monilla pelaajilla on kesäloma tai EM-kisat mielessä. Tähän otteluun tuskin saadaan suurta kiimaa.

Vierailla on eittämättä materiaalietu, mutta muut tekijät puoltavat isäntiä. Lähtökohdat voisi arvioida melko ympäripyöreiksi. Tähän nähden ManU:n keräämät peliprosentit (50%) ovat hävyttömän suuria. Vieraskentällä! Wolvesin kotivoitto poimitaan tästä suurta kierroksen maukkaimmaksi ideavarmaksi.

Kierroksen pommi: Haka (14%)

Kierroksen pommi nostetaan kotoisasta Veikkausliigasta, missä IFK Mariehamnin peliprossat ovat lähteneet pahasti lapasesta. Haka on vielä voitoitta sarjassa, mutta otteluitakin on takana vasta kolme. MIFK aloitti kauden kahdella voitolla, mutta hävisi viikko sitten KuPS:lle vieraissa 2-0.

Alkukaudella suoritustasot voivat heitellä ja kolmesta pelatusta ottelusta on aivan turha vetää liiallisia johtopäätöksiä. Kotietu puoltaa isäntiä, mutta tasoero ei ole kovinkaan kummoinen isäntien eduksi. Näin ollen täysin unohdettu Haka (14%) on hyvä haku kupongille.