Jääkiekon MM: Suomi – USA 22.5.2021 – Lue vihjeet

Suomi kohtaa Jääkiekon MM-kisojen avausottelussa USA:n. Ottelun lähtökohdat ovat monilta osin hämärän peitossa.

MM-kisojen avausottelussa. Hype Suomen joukkueen ympärillä on kova, ja suurin usko perustuu nimenomaan Jukka Jalosen johtamaan valmennustiimiin. Jalosen meriitit turnausvalmentajana ovat kiistattomat, ja on täysin selvää, että Suomi on tässäkin turnauksessa parhaiten valmennettuja ryhmiä.

Jalosen isoin ominaisuus on kehittää peliä turnauksen aikana ja saada joukkue hitsautumaan yhteiseen pelitapaan. Avausottelussa paketti ei välttämättä ole kuitenkaan valmis, ja tuskin se on sitä jenkeilläkään.

Monilta osin otteluun lähdetään hämärän peitossa ja ennakkosuosikkia on hyviä vaikea määritellä. USA:lla on laittaa kaukaloon todella potentiaalinen ja taitava ryhmä, joka parhaana päivänään pystyyn taluttamaan kaukalosta ulos vastustajan kuin vastustajan.

Suomea on pelattu vedonlyöntimarkkinoilla todella paljon ja kertoimet ovat olleet laskussa koko viikon. Varsinaisia perusteita tälle ei ole. Jos kyseessä olisi puolivälieräottelu, hyppäisimme Suomen kelkkaan milloin vain. Kun kyseessä on kuitenkin avausottelu, ei Suomen selkeää ennakkosuosikin asemaa voi oikein hyväksyä.

USA:n menestykset, ennen kaikkea tasoitusvedot ovat loistavia peli-ideoita. USA +1,5 kohde osuu, mikäli USA voittaa, pelaa tasapelin tai häviää yhden maalilla. Vetosi menee siis väärin vain, mikäli Suomi voittaa kahdella maalilla tai suuremmilla lukemilla.

Vedonlyöntivihje: USA +1,5 (1,50)

Parhaat kertoimen (1,50) kohteelle tarjoaa tällä hetkellä Unibet ja WilliamHill. Kotimainen Veikkaus ei tarjoa pitkävedossa tähän otteluun aasialaista tasoitusvetoa.