Suomi Jalkapallo Veikkausliiga TPS – ROPS | Pitkävetovihje 28.04.2018

Kotimaan jalkapallosta on vaikea olla nostamatta kupongille sarja nousija TPSin ja Kärjessä puhtaalla pelillä porskuttavan Ropsin kohtaamista.

Viime vuoden ykkösen voittanut TPS on pelannut tällä kaudella kolme ottelua saldona kaksi tappiota, ensin vieraissa lahdelle 3-2 ja sitten kotona SJKlle 0-2 ja viime kierroksella joukkue avasi voittotilinsä 1-2 lukemin paikallis vastustaja Interistä.

Rops on alottanut kauden kerrassaan loistavasti. Joukkueella on viidestä ottelusta täydet 15 pistettä komealla 9-0 maalierolla. Rops on kotonaan voittanut Mifkin, Ps Kemin ja Lahden ja käynyt vieras voitot Kuopiosta ja Vaasasta ja sekä Kups että VPS ovat tällä hetkellä hankalampia paikkoja vierailla kun Turku ja TPS.

Kuitenkin suurin syy tänään Ropsin laittamiselle lapulle löytyy kertoimista sillä 2.90 Rovaniemeläisten voitosta on vaan tällä hetkellä sellainen tarjous että tähän kannattaa rahaa lyödä kiinni.

Pelivalintamme: Rops

Comeon 2.90

Coolbet 2.90

Unibet 2.88

HYÖDYNNÄ HUIKEAT TERVETULOBONUKSESI COMEON!:LLA VÄLITTÖMÄSTI!

ComeOn!:lla voit valita kahdesta loistavasta tervetulobonuksesta.

Toimi näin:

Vaihtoehto 1

  1. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€.
  2. Saat 50€ ilmaista pelirahaa.
  3. Jotta bonusrahat voitaisiin kotiuttaa, tulee ilmainen peliraha kierrättää vedonlyönnissä kuusi kertaa asettamalla vetoja vähintään kahdella kohteella 1.5 minimikertoimella.

Vaihtoehto 2

  1. Avaa pelitili.
  2. Saat talletuksellesi 100% talletusbonuksen jopa 300€ asti. Tekemällä 300€ ensitalletuksen saat siis yhteensä 600€ vedonlyöntiin!
  3. Bonusrahalla samat kierrätysvaatimukset kuin vaihtoehdossa 1

Todella hyvien ensitalletusbonusten lisäksi ComeOn! panostaa selkeään viestintään ja helppoon ymmärrettävyyteen. Tästä syystä ComeOn! onkin erinomainen valinta ensimmäiseksi vedonlyöntisivustoksi. Pelaamista helpottaa lisäksi sivuston kehittämä ComeOn -mobiilisovellus.

Tartu tähän loistavaan tarjoukseen ja liity välittömästi ComeOn!:lle tästä —>