NBA: Sacramento Kings – Los Angeles Lakers

Lakers ja Sacramento kohtaavat toisensa lyhyen ajan sisään toisen kerran. Edellinen kohtaaminen venyi jopa kolmannelle jatkoajalle.

Sacramento Kingsissä tapahtuu, kun päävalmentaja Luke Walton sai kenkää ja Alvin Gentry otti toistaiseksi ohjat käsiinsä. Sacramento on läntisen konferenssin sijalla 11. voitettuaan 8 ottelua 21:sta. Aivan katastrofi Waltonin aikana joukkue ei ollut, mutta menestystä ei ole tullut. Viime kaudella joukkue jäi lännessä sijalle 12 ja sama taso jatkui tällä kaudella.

Sacramento on aina ollut pienen markkinan joukkue, joka ei houkuttele suuria tähtiä ja on hyvin pitkään ollut altavastaajajoukkue koostuen ”jämäpelaajista”.

Loukkaantumiset rasittavat Sacramentoa

Sacramentolla tulee olemaan vaikeata jatkossakin. Vaikka Alvin Gentry on kohtuullinen valmentaja, on materiaali melko rajallinen. De’Aaron Fox on suurin nimi joukkueessa Buddy Hieldin kanssa. Joukkueesta löytyy muutamia kohtalaisia pelaajia, mutta he löytyvät tällä hetkellä loukkaantuneinen listalta.

Harrison Barnes, Maurice Harkless ja Richaun Holmes ovat kaikki normaalisti Kingsin avauskokoonpanon pelaajia, mutta he ovat kaikki tällä hetkellä ulkona. Heidän lisäksi myös rotaatiossa oleva Robert Woodard on ulkona, joskaan hän ei ole merkittävä pelaaja. Jo valmiiksi rajallisessa joukkueessa 3/5 kun on avauskokoonpanosta pois heikentää joukkuetta merkittävästi.

Rasitusetu hieman Lakersin puolella

Sacramento sen lisäksi, että heillä on tärkeitä pelaajia sivussa, pelaavat kovaa otteluohjelmaa tällä hetkellä. Joukkue pelasi toissapäivänä vieraissa häviten 128-101 Memphisissä ja nyt on edessä back to back ottelut Losin joukkueita vastaan, josta ensimmäinen kotikentällä Lakersiä vastaan. Heti perään joukkue matkustaa Los Angelesiin Clippersin vieraaksi.

Back to back ottelut kovia joukkueita vastaan on aina vaikeita ja voi olla, että heidän tulee tiettyjä pelaajia hieman lepuuttaa, kuten Buddy Hieldiä. Joko he antavat kaikkensa tähän otteluun, tai he riskeeraavat tulosta toisessa ottelussa. Uskomme, että Gentry haluaa laadukkaan ottelun molemmista ja lepuutusta on oletettavissa tietyille pelaajille hieman enemmän tässä ottelussa.

Vedonlyöntimarkkina ei ole vakuuttunut Lakersistä

Lakers on hieman kummajainen tällä kaudella, joskaan ei täysin yllättys. Heidän ailahtelevaisuus on ollut hieman odotettua, mutta kuitenkin joukkue täynnä supertähtiä kuuluisi suorittaa tasaisemmin ja dominoida pelejä. Kuitenkin Sacramento esimerkiksi juuri muutama päivä sitten voitti kolmannen jatkoajan jälkeen heidät.

Lakersillä on nyt revanssin paikka ja luultavasti he tulevat piristyneenä tähän otteluun ja tasoero realisoituu oikeasti. Kun otteet ovat ailahtelevia, on syytä miettiä onko Lakersin todellinen taso niin hyvä mitä nimet pelaajien selässä antaisivat olettaa. Tämän takia vedonlyöntimarkkinakaan ei ole täysin varma heistä.

Tässä ottelussa Lakers on vain hienoinen suosikki, mutta mielestämme liian kevyt suosikki. Lebron James ei ole varmasti tyytyväinen joukkueen suorittamiseen ja hän ottanee homman haltuun ja varmistaa voiton Kingsin tasoisesta porukasta.

Pelivihje: Los Angeles Lakers -3,5 (1,87)

Parhaan kertoimen tälle kohteelle tarjoaa Unibet.