Mestarien Liiga: Real Madrid – Shaktar Donetsk

Keskiviikon Mestarien Liigan kierroksella Real Madrid pelaa toisen ottelunsa alkulohkossa Shaktar Donetskia vastaan.

Pelataan kierrosta neljä tämän vuoden Mestarien Liigassa. Lohkossa D ollaan näkemässä pientä yllätystä, sillä lohkon kärjessä on turkkilainen S.Tiraspol, joka on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi. Tiraspol voitti Real Madridin hienosti 2-1, joka oli erittäin arvokas voitto.

Real Madrid on toisena kuitenkin tasapisteissä ja ottaa nyt luultavasti kolmannen voittonsa ukrainalaisesta Shaktar Donetskista.

Tuleeko yhtä kova löylytys kuin viimeksi

Real ja Shaktar kohtasivat pari viikkoa sitten, kun Real myllytti 0-5 tuloksen vieraskentällä. Nyt peli pelataan Espanjassa ja Realilla on vielä kotietu puolellaan. Real oli täysin ylivoimainen ja loi maalipaikkoja runsaasti jättäen ukrainalaiset hyvin vähille laukauksille.

Peli repesi toisella puoliajalla, kun Real iski 14 minuutin sisään kolme maalia. Viimeinen maali syntyi vielä lisäajalla tehden numeroista vielä kauheampia.

Toisesta ottelusta vähämaalisempi?

Shaktar oli jopa hieman epäonninen ensimmäisessä ottelussa. Ensimmäinen maali meni oman puolustajan jalasta maaliin ja nukahdus kesken toisen puoliajan rankaisi heitä pahemman kerran. Pelivoimaero on selkeä Realin hyväksi, mutta Shaktar on varmasti oppinut aika paljon aiemmasta ottelusta ja pystynee pitämään enemmän palloa ja sitä kautta pelin tiukempana.

Jo suurimpien virheiden eliminointi poistaa 2-3 maalia viime pelin tuloksesta. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Realia hyvin suurena suosikkina ja mielestämme jopa liiankin kovana.

Shaktar pelasi tiukan 0-0 tasapelin Interiä vastaan juuri ennen aiempaa Real-ottelua, joten he eivät ole missään nimessä heittopussi.

Underissa ideaa

Markkina antaa alle 3,5 maalin kohteelle vielä yli 1,60 tasoisia kertoimia. Real tekee hyvin todennäköisesti ainakin kaksi maalia, mutta yleensä tällä tasolla joukkueet osaavat tulla seuraavaan peliin hyvin valmistautuneina ja emme usko, että Shaktarin puolustus olisi niin onneton mitä se oli ensimmäisessä ottelussa.

Real Madrid on tällä hetkellä toisena La Ligassa ja onnistunut sielläkin hyvin maalinteossa, mutta 3,5 maalia ei ole syntynyt monessakaan pelissä. Viimeiset viisi ottelua ovat kaikki jääneet alle 3,5 maalin.

Pelivihje: Alle 3,5 maalia (1,67)

Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa tällä hetkellä Coolbet.