NBA: Phoenix Suns – Dallas Mavericks

NBA:ssa Phoenix Suns ja Dallas Mavericks kohtaavat toisensa kahdesti peräkkäin seuraavissa otteluissa. Molemmat ottelut pelataan Phoenixin kotikentällä.

Phoenix Sunsilla on edessään kolme ottelua neljän illan sisään. Ensimmäiset kaksi on Dallasia vastaan yhdellä välipäivällä. Toisen kamppailun jälkeen Phoenix kohtaa LA Clippersin back to back ottelussa.

Valmennus varmasti reagoi tällaiseen tilanteeseen ja voisi olettaa, että ykkösmiehiä peluutetaan runsaammin tässä ensimmäisessä ottelussa. Kun myöhemmin on kaksi ottelua peräkkäisinä iltoina, tulee varmistaa heidän kuormituksensa ja kyky pelata molemmissa otteluissa ollen kilpailukykyinen.

Dallasin iso murhe

Dallas Mavericks on pelannut Phoenixin tavoin hurjan hyvin. Dallas on kuitenkin joukkue, joka nojautuu hyvin hyvin paljon ykkösmiesten varaan ja voisi sanoa jopa että ykkösmiehen, Luka Doncicin varaan.

Doncic auttoi joukkueen voittoon jälleen kerran Denveristä viime ottelussa, mutta loukkasi nilkkansa juuri ottelun lopussa. Mitään ei ollut pahemmin rikki, mutta Doncic ei tule pelaamaan varmasti viikkoon ja tulee missaamaan molemmat Phoenix-ottelun todennäköisesti.

Tämä on hyvin iso menetys Dallasille, sillä Doncic on niin iso johtaja joukkueessa ja tekee valtavat tilastot illasta toiseen.

Doncicin lisäksi Maxi Kleber on vielä sivussa selkävammansa takia, mikä olikin odotettua hieman pahempi.

Phoenix vahvoilla ensimmäisessä ottelussa

Phoenix Suns on voittanut jo yhdeksän ottelua putkeen ja ilman merkittäviä loukkaantumisia. Joukkue on toisena läntisessä konferenssissa ja peli näyttää hyvältä. Pidämme erityisesti Phoenixin kolleektiivisesta joukkuepelistä. Phoenix kerää kolmanneksi eniten koriin johtaneita syöttöjä kaikista joukkueista, joka on loistava indikaattori niin pelillisten kun vedonlyöntitulosten saavuttamiseen.

Phoenix pelaa myös hyvin kovalla temmolla ja tekee neljänneksi eniten pisteitä per peli. Phoenix peluuttanee tänään reilummin ykkösmiehiään ja antaa enemmän huilia toisessa ottelussa, joten todennäköisesti jos jompi kumpi otteluista päättyy isohkoon voittoon Phoenixille, se on tämä.

Pelivihje: Phoenix Suns -8 (1,90)

Parhaan kertoimen kohteelle tällä hetkellä tarjoaa Coolbet.