NBA: Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers

Lauri Markkasella ja Cleveland Cavaliersillä kova otteluruuhka päällä. Näkyykö väsyneet jalat parketilla Phoenixissä?

Kohtalainen alku Cavsille

Ennen kautta Cleveland Cavaliers oli lähes kaikkien ennakoissa itäisen konferenssi pohjajoukkue ja jo valmiiksi ulkona playoffeista. Kausi on vasta alkanut, joten mitään ei vielä juuri tiedetä joukkueiden todellisesta tasosta, mutta Cleveland on kuitenkin jokseenkin yllättänyt positiivisesti ensimmäisissä otteluissa.

Cavaliers on voittanut kolme ottelua kuudesta, mutta peli on ollut kuitenkin ailahtelevaa. Voitot tulivat yllättävästi kaikki peräkkäin Atlantaa, Denveriä sekä LA Clippersiä vastaan.

Otteluruuhka päällä

Cavalirs on nyt pelannut jo kolme ottelua putkeen vieraissa ja on tällä hetkellä läntisen konferenssin kiertueella. Ensin korkean ilmanalan Denver, joka on rasittava jo itsessään, sitten Los Angeles missä voitto Clippersistä mutta tappio Lakersille eilen. Nyt joukkue pelaa kolmannen ottelunsa neljän illan sisään matkustuksen jälkeen Phoenixissä.

Back to back ottelut eivät ole helppoja varsinkaan vieraskiertueella ja sen jälkeen kun on käynyt Denverissä ohuessa ilmanalassa. Vedonlyönnissä back to back ottelu antaa etua toiselle joukkueelle n. 1-2 tasoituspisteen verran.

Phoenix tuoreempana otteluun

Phoenix Suns ylsi kovaan suoritukseen viime kaudella ja käänsi seuran kurssin täysin. Joukkueessa on erinomaisia pelaajia tällä hetkellä ja he tulevat olemaan todennäköisesti korkealla playoffeissa jälleen tänä vuonna.

Phoenix on pelannut vasta neljä ottelua tällä kaudella ja tähän otteluun tultaessa heillä on jopa löysä otteluohjelma. Phoenix pelasi heti kauden alkuun kolme ottelua neljään päivään todella kovia joukkueita vastaan, mutta saanut huilata hyvin sen jälkeen. Heillä on viimeisen viikon aikana ollut vain yksi peli ja täten ovat hyvin tuoreella jalalla Cavaliersiä vastaan. Tämä ottelu on heidän ensimmäinen ennakolta hieman helpompi ottelu.

Phoenixin joukkuepeli toimii

Phoenixin erityisenä vahvuutena on heidän takakenttänsä ja guard-osasto. Devin Booker ja Chris Paul ovat yksiä liigan parhaita pelaajia ja varsinkin Chris Paulin kyky syöttää ja tehdä peliä on poikkeuksellinen. Phoenix tykkää liikuttaa palloa ja onkin kerännyt koriin johtaneita syöttöjä neljänneksi eniten keskimäärin. Tämä on erinomainen ja tutkittu indikaattori myös vedonlyöntimenestykseen.

Phoenixin pelivoima yleisesti on huomattavasti korkeampi mitä Cavaliersin. Monet joukkueet saattavat hieman aliarvioida Cavaliersiä tällä kaudella ja yllätyksiä tulee, mutta yleisellä tasolla on fakta että heidän tasonsa ei riitä Phoenixin kaltaisia joukkueita vastaan.

Otteluruuhka, rasitus peleistä ja matkustuksesta sekä pelivoimaero tekevät tästä ottelusta selkeästi Phoenixin. Vedonlyöntimarkkinan tasoitus on kuitenkin myös korkeahko, mutta silti mielestämme Phoenixilla on hyvä mahdollisuus takoa kovatkin lukemat taululle.

Pelivihje: Phoenix Suns -10 (1,95)

Parhaan kertoimen tällä kohteelle tarjoaa Unibet.