NBA: Miami Heat – Cleveland Cavaliers

Lauri Markkanen jatkaa hyviä otteitaan NBA:ssa. Pelaajavedoista löytyy jälleen Laurin pistevedoista hyvä kohde!

Cleveland Cavaliers kohtaa keskiviikkona, eli Suomessa ke-to yönä Miami Heatin vieraissa. Cleveland on pelannut hienosti pari viimeistä otteluaan ja voittanut Orlandon sekä Dallasin. Lauri Markkanen on ollut isossa roolissa ja nakutti viime ottelussa kauden kovimmat pisteet 24 pinnaa.

Lauri osui hyvin kolmen pisteen kaaren takaa osuen viisi kolmosta yhdeksästä. Levypalloja Lauri napsi myös 8 tähän päälle ja antoi kaksi syöttöä. Peliminuutteja tuli rapiat 33 minuuttia.

Miamilla loukkaantumishuolia

Miami Heat on yksi itäisen konferenssin kärkiporukoita. Tällä hetkellä kuitenkin joukkueellaon vaikeampi jakso, sillä loukkaantuneiden lista on pitkä.

Loukkaantuneena tai sairaana on tärkeitä pelaajia. Victor Oladipo sekä Markieff Morris ovat vieläkin pois, joskin Oladipo palannee joulukuussa. Tyler Herro on sairastellut, mutta pitäisi olla tähän otteluun takaisin. Jimmy Butler ei todennäköisesti kuitenkaan ole häntäluuvammansa takia vielä pelikunnossa tähän otteluun.

Laurin heitto kulkee

Lauri Markkanen on paluunsa jälkeen ollut iskussa. Viimeiseen neljään peliin Lauri on tehnyt 22, 14, 20 ja 24 pistettä. Tämän kauden keskiarvo on nyt 15,3 pistettä per ottelu.

Vedonlyöntimarkkina tarjoaa Laurin pistevedoille Miamia vastaan jälleen vain 14,5 pisteen linjaa. Viime kaudella Bullsissa Lauri pelasi Miami vastaan kolmee kertaa ja pussitti kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 20 pistettä. Joukkue on nyt toinen ja asetelmat hieman vaihtuneet molemmilla joukkueilla, mutta Lauri pystyy löytämään pussin pohjan ketä vastaan tahansa.

Miami sallii paljon kolmosia

Miksi tämä kohde on erityisen hyvä mielestämme on se fakta, että Miami Heat sallii eniten kolmen pisteen heittoja vastustajille koko NBA:ssa. Markkanen elää kolmen pisteen heitoista ja on poikkeuksellinen iso pelaaja kaaren takana. Lauri tykkää heittää pitkiä heittoja ja heittää ne myös tarkasti ja kun vastassa on joukkue jota vastaan kaikki joukkueet heittävät aina hyvin paljon kolmosia, tuntuu kohde erityisen hyvältä.

Vielä lisäksi, kun Miamilta puuttuu kovia puolustavia pelaajia kuten Jimmy Butler, voimme olettaa että Lauri tulee saamaan useita heittopaikkoja ottelussa. Tästä syystä 14,5 pisteen linja hänen henkilökohtaisille pisteilleen tuntuu liian alhaiselta. Clevelandillä ei ole edessään toista peräkkäistä ottelua, joten Laurin peliminuutit tulevat olemaan myös normaalilla tasolla yli 30 minuutissa.

Pelivihje: Lauri Markkanen yli 14,5 pistettä (1,80)

Parhaan kertoimen kohteelle tällä hetkellä tarjoaa Bet365.