Superpesis: Manse PP – JoMa – Joensuu hakee vierasvoiton?

Miesten Superpesiksen puolelta löytyy perjantaille yksi aivan äärettömän mielenkiintoinen vetokohde.

Kauden kohujoukkue Manse PP saa vieraita tänään Joensuusta. Kertoimet ovat lähteneet yhtä pahasti käsistä kuin tamperelaisten mestaruusodotukset.

Alkukauden ottelut Manse PP: Pattijoki 2-0 (voitto), Hyvinkää 2-0 (voitto)
Alkukauden ottelut JoMa: Hamina 2-0 (voitto), Kempele 2-1 (voitto), Hyvinkää 1-2 (tappio)

Joensuu on nykyinen Superpesiksen kestomenestyjä, jonka juniorityö ja seuraorganisaatio on yhdessä Sotkamon Jymyn kanssa koko sarjan vahvimpia, ellei se kaikista vahvin.

JoMa voitti Suomen mestaruuden vuosina 2019 ja 2018. Pronssimitaleilla joukkue on ollut 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017. Viime vuonna joukkue taipui niukasti välierissä Kouvolalle.

Manse PP ei ole ollut ikinä edes pudotuspeleissä.

Siinä on lähtökohdat otteluun. Totta kai Tampere on vahvistunut hurjasti tähän kauteen. Nimimiehiä on tullut, mutta nimimiehien hitsautuminen yhteen voi viedä kuitenkin aikaa, eikä peli ole mitenkään avauskierroksilla vakuuttanut.

Vakuuttavaa ei ole ollut myöskään JoMan meno, ja etenkin sen ulkopeli on ollut hämmästyttävän sekaisin alkukaudesta. Profiilia joukkueelta kuitenkin löytyy ja tähän otteluun löytyy selkeä erityispanos.

Voisin jotenkin vielä hyväksyä sen, että kotietua nauttiva Manse PP arvioitaisiin tasavahvaksi tähän otteluun vieraiden kanssa. Mutta isäntien suosikkiasema menee jo aivan liian pitkälle.

Joensuun Maila saa aivan mahdottomia kertoimia ja etenkin moneyline-kerroin 2,34 on aivan iso, kun lähtökohdat otteluun ovat hyvin hyvin tasaiset. Molemmilla on omat superpelaajansa, jotka pystyvät ratkaisuihin ja yksittäinen jakso voi kääntyä mihin tahansa suuntaan.

Mahdolliseen supervuoroon mentäessä Joensuun joukkuetta on pidettävä hieman vaarallisempana – lähinnä aivan mahdottoman jokerikolmikon vuoksi.

Pelivihje: Moneyline: Joensuu (2,34)

Parhaan kertoimen (2,34) kohteelle tarjoaa tällä hetkellä Nordicbet. Kotimainen Veikkaus tarjoaa kohteeseen kertoimen 2,30.