Liiga: Lukko – Tappara – Vihjeet vedonlyöntiin 30.4.2021

Liigan pudotuspelit jatkuvat perjantaina – päivän pitkävetovihjeemme nostetaan Lukon ja Tapparan väliseen otteluun.

Lukko voitti avausottelun jatkoerän jälkeen lukemin 3-2. Ottelu oli hyvin kahtiajakoinen, sillä raumalaiset veivät ottelun alkua mielin määrin ja Tappara sortui useisiin hyvin harvinaisiin oman pään ongelmiin.

Ottelun edetessä Tappara pääsi kuitenkin koko ajan paremmin mukaan peliin ja päätöserässä se kampesi itsensä kahden maalin takaa tasoihin ja antoi näin itselleen mahdollisuuden voittoon jatkoerässä.

Vaikka Mikko Petmanin upea jatkoerämaali toikin Lukolle ensimmäisen kiinnityksen finaali-paikkaan, ei Tappara ole sanaansa sanonut. Vieraat tarkentavat varmasti oman pään pelaamistaan, eivätkä päästä yhtä helpolla Lukkoa karkuun heti alussa.

Jäähyjä molemmat joukkueet välttävät ja peli tulee todennäköisesti olemaan hyvin varovaista. Tämä laskee ottelun maaliodottamaa todella paljon, eikä olisi yllätys, vaikka ottelussa mentäisiin jälleen hakemaan ratkaisua jatkoerän puolelta.

Tasapelin kertoimet markkinoilla ovat ihan kokeiltavia, kuten myös Tapparan yllätykset. Maukkain peli-idea on kuitenkin vähämaalisuus ja ennen kaikkea alle 5,5 maalista tarjotut kertoimet, jotka osuvat todella suurella todennäköisyydellä.

Pelivihje: Alle 5,5 maalia kertoimella 1,44

Betsson, Betsafe ja Nordicbet antoivat vihjeen kirjoitushetkellä kohteeseen parhaan kertoimen (1,44). Kotimainen Veikkaus antaa samaan kohteeseen kertoimen 1,38.