Jalkapallo Mestarien liiga Välierä Liverpool – AS Roma | Pitkävetovihje 24.04.2018

Pelipäivä juhlapäivä! Se olisi se aika vuodesta kun euroopan tämän vuoden neljän kärki aloittaa ratkaisemaan ketkä pelaavat mestarien liigan finaalissa. Monet olisivat laittaneet tähän vaiheeseen leikkiä Manchester Cityn ja Barcelonan mutta niin vaan välierät aloitetaan legendaarisella Anfieldillä johon matkustaa ikuisen kaupungin AS Roma.

Isäntä joukkue Liverpool on pelannut loistavan kauden eikä ole Mestarien liigassa hävinnyt otteluakaan eikä ole Anfieldillä päästänyt kuin kaksi osumaa Mestarien liigassa ja nekin kauden alkupuolella 13.9 ensimmäisessä ottelussa Sevillaa vastaan, sen jälkeen joukkue on nollannut Anfieldillä Mariborin, Sp. Moskovan, Porton ja viimeismpänä Manchester Cityn ja Cityn nollaamiseen ei moni ole pystynyt silloin kun joukkue on tuonut parhaansa kentälle. Liverpoolin hyökkääminen on ollut vakuuttavalla tasolla jo pidemmän aikaa mutta kuin huomaamatta joukkue on kehittänyt itselleen uskottavan ja laadukkaan puolustuksen joka kykenee jättämään vastustajan kuin vastustajan hyvänä päivänä nollille.

AS Roman kausi ei sekään ole ollut huono, joukkue on Serie Assa kolmantena, tosin sijat 3-5 ovat pisteen sisällä ja joukkue on tosiaan pelannut itsensä maailman suurimmassa seurajoukkue kilpailussa tähän vaiheeseen. Roma voitti kovan alkulohkonsa jossa pelasi Roman lisäksi Chelsea, Atl. Madrid ja Qarabag, saldolla 3-2-1. Pudotus peleissä joukkue tiputti ensin Shaktarin ja sitten Barcelonan molemmat vieras maali säännöllä mutta esille on nostettava se että siinä missä Liverpool on ollut loistava kotona on Roma voittanut vieraissa ainoastaan Qarabagin ja pelannut Chelsean kanssa tasan, muissa vieras otteluissa on tullut tappiot mutta pudotuspeli otteluissa joukkue on onnistunut tärkeän vierasmaalin teossa.

Lähtökohdat otteluparissa on se että Liverpool lähtee bookkerien suosikkina niin ottelupariin kuin luonnollisesti sitä myöten myös kotiotteluunsa mutta niinkuin kevään pelit ovat osoittaneet ei näitä pelejä vielä ensimmäisessä osaottelussa ratkaista. Liverpool lähtee hakemaan selvää voittoa kotiottelustaan ja jatkamaan puhtaan maalin pitämistä Anfieldillä ja Roman tavoitteet on pitää asetelmat mahdollisimman hyvänä toiseen osaotteluun eli voittoa joukkue hakee mutta ei se välttämätömyys ole, sen sijaan vierasmaali olisi jo joukkueelle todella tärkeä sillä niin hyvä on Liverpoolin hyökkäys ollut että se on vaikea nollata Roomassakin etenkin kun yli 40 maalia tällä kaudella tehnyt Salah on Roomassakin kuin kotonaan.

Liverpoolin kerroin on painettu melko alas että suoraa voittoa voisi pelata ja aasialainen -1 antaa myös vain 1.75 kertoimen ja ei tällä kertaa houkuutele tämäkään. Niinpä lähdemme tänään hieman erilaisella tyylillä otteluun ja lähdemme pelaamaan Mohamed Salahia ottelun avausmaalin tekijäksi.

Pelivalintamme: Mohamed Salah ottelun avausmaalin tekijä.

Nordicbet 3.50

bet365 3.40