Jalkapallo Mestarien liiga Manchester City – Liverpool | 10.04.2018

Manchester City ja Liverpool iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierän toisessa osaottelussa. Liverpool tuli ensimmäisessä osaottelussa hurjati päälle avaus jakson ja tuo olikin ylivoimaisesti Liverpoolin paras kolme varttinen koko kaudella. Toisella jaksolla City otti hallinnan ja vyörytti hyökkäyksiä mutta kaikkien yllätykseksi joukkue joka on repinyt tällä kaudella puolustuksia riekaleiksi ei onnistunut tekemään Liverpoolille, joka taas on kunnostautunut loppu hetkien panikoinnissa, osumaa eikä lopulta ollut edes älyttömän lähellä yhtä paitsio maalia lukuunottamatta.

City tulee tänään kovaa päälle ja Pep luottaa omaan peliinsä mutta taivaansinisten ongelma tuleekin juuri siinä että Cityn peli tyyli sopii poolille ja punaiset tulevat tänään saamaan paikkojansa nopeista vastahyökkäyksistä ja viime ottelussa nähtiin miten pahoissa ongelmissa City puolustus oli nopeiden Liverpool kärkien kanssa ja jos Stones ja Danilo eivät pysty tänään pelaamaan on sekin todella paha takaisku Manchesteriläisille.

Liverpool lähtee tottakai puolustamaan johtoaan mutta joukkue tietää Cityn vaarallisuuden ja sen että joukkue on enemmän kuin kykenevä iskemään kolme osumaa kotikentällään joten Kloppin tavoite on varmastikkin iskeä tärkeä vieras osuma ja pakottaa City iskemään viisi osumaa päästäkseen jatkoon. Poolilla on myös joitakin kokoonpano huoli mutta todennäköinen avaus kokoonpano on laadukas ja kykenee haastamaan Cityn ja suurimpana kysymysmerkkinä on Salah joka ensimmäisessä osaottelussa tunsi nivusessaan jotain ja Klopp enempää kyselemättä otti ykköspyssynsä vaihtoon ja huilautti myös Evertonia vastaan, kovin iso vamma tuskin kyseessä on sillä mies osallistui joukkueensa harjoituksiin täysipainoisesti ja leveästi hymyillen mutta Klopp ymmärrettävästi panttaa tietoa Salahin pelaamisesta viimeiseen asti.

City on kotonaan pelottavan vahva vaikkakin onnistui viikonloppuna loistavan ensimmäisen puoliajan jälkeen sulamaan 2-0 johdon ja voiton joka olisi varmistanut Valioliiga mestaruuden häviten ottelun Manulle 2-3. Sitä miten kaksi edellisen ottelun tappiota joukkueeseen joka on tottunut ottamaan voittoja illasta toiseen vaikuttaa on hankala arvioida, osa varmaan sisuuntuu mutta osa pelaajista varmaan on myös poissa henkiseltä mukavuusalueeltaan tai ainakin jossain sen reunamilla. Liverpoolilla taas kulkee mukavasti vaikka Evertonia vastaan 0-0 tulokseen jäätiinkin mutta niin vahvasti joukkueen ajatukset viikonloppuna olivat jo tässä ottelussa että tuo ei yllättänyt. Tänään vahva City tuskin jää ilman maalia mutta niinkuin sanottu ne faktat että Cityn on tehtävä vähintään kolme ja että Cityn pelaaminen sopii muutenkin Liverpoolille niin poolikaan tuskin maaleitta jää. Lapulle lähtee molemmatjoukkueet onnistuvat maalinteossa ja City voittaa ottelun, jos tulosta lähdettäisiin pelaamaan olisi 3-1 eli Liverpool jatkaa välieriin.

Pelivalintamme: Molemmat tekevät maalin ja City voittaa.

Nordicbet 2.65

Betsafe 2.65

bet365 2.60

NÄIN SAAT PARHAAN HYÖDYN IRTI TÄSTÄ JA MUISTA VIHJEISTÄMME NORDICBETILLÄ!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili ja talleta 100€.
  2. Lyö 5€ veto tämän vihjeen kohteeseen. Voitit tai hävisit, saat NordicBetiltä 10€ ilmaisvedon.
  3. Lyö mobiilissa 45€ edestä vetoja. Voitit tai hävisit, saat mobiiliin uuden 20€ ilmaisvedon.
  4. Lyö vähintään 50€ edestä vetoja ja saat jälleen 20€ ilmaisvedon lisää.

Toimimalla näin saat siis 100€ talletuksella 50€ ilmaisvetoja!

Vuonna 2002 perustettu NordicBet panostaa pohjoismaisiin urheilulajeihin, kuten erilaisiin talvilajeihin tai pesäpalloon. Erinomainen asiakaspalvelu ja pohjoismainen luotettavuus takaavat laadukkaan pelikokemuksen.

Liity suomalaisten suosimalle NordicBetille tästä —>