Jalkapallo Mestarien liiga AS Roma – Barcelona | Pitkävetovihje 10.04.2018

Pidetään tähän otteluun vähän lyhyemmät jaarittelut mutta ajatustyötä ottelun analysointiin on käytetty siinä missä toiseenkin otteluun.

Toisessa illan otteluissa kohtaavat Roma ja Barcelona ja vaikka Romalla on Cityä helpompi homma sillä jatkoon mennään jo 3-0 voitolla mutta jotenkin urakka vaikuttaa siitä huolimatta haastavammalta sillä onhan vastassa kuitenkin maailman paras jalkapalloilija joukkueineen ja kyllähän tämä näkyy myös bookereiden mielipiteissä, siinä missä Cityn jatkoon menon kertoimet ovat 5.5 paikkeilla annetaan Roman jatkopaikasta jopa 51 kerroin unibetin toimesta.

Roma tietää että edessä on valtava vuori kiivettävä mutta eihän urheilussa ikinä tapahtuisi yllätyksiä ja ihmeitä jos joukkueet ja urheilijat eivät itse uskoisi niihin. Roma tuskin tähän ihmeeseen yltää mutta maalin joukkue kykenee tekemään ja siitä tänään lähdetään. Kummankaan osalta tuskin mitään yllättävää nähdään kokoonpanojen osalta vaan Roma laittaa parhaat kehiin ja lähtee tavoittelemaan kuuta taivaalta ja Barcelona ei riskejä ota ja tulee parhaillaan ja ratkaisee otteluparin lopullisesti.

Roma tekee tänään osuman mutta se ei riitä mihinkään sillä niin tekee Barcelonakin ja ottelupari on viimeistään sitä myöten selvä. Kerroin sille että molemmat tekevät ja Barcelona voittaa ovat riittävät vedolle ja lähtevät näin ollen lapulle.

Pelivalintamme: Molemmat tekevät ja Barcelona voittaa.

Nordicbet 2.85

Betsafe 2.85

bet365 2.75

Pelaa tämä vihje Betsafella ja saat 50€ vedoilla 50€ ilmaisvetoja!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili
  2. Lyö vähintään 25€ veto. Voitit tai hävisit, saat Betsafelta 25€ ilmaisvedon.
  3. Lyö uusi vähintään 25€ veto Betsafen mobiilisovelluksella. Voitit tai hävisit, saat uuden 25€ ilmaisvedon lisää.

Laaja pelivalikoima, nopeat kotiutukset ja 24/7 suomenkielinen asiakaspalvelu ovat vuonna 2006 perustetun Betsafen vahvimmat ominaisuudet. Betsafe tarjoaa pelaajilleen turvallisen ja luotettavan palvelun kuitenkaan viihtyvyyttä unohtamatta.

Lunasta tervetulobonuksesi ja liity Betsafella tästä —>