Jalkapallo Eurooppa-liiga CSKA Moskova – Arsenal | Pitkävetovihje 12.04.2018

Eurooppa-liigassa väänetään puolivälieriä ja ainakin avausotteluiden perusteella suosikit ovat vahvoilla mutta Mestarien liiga muistutti juuri meitä tällä viikolla että pelataanhan loppuun asti ennenkuin julistetaan jatkoon menijöitä.

Isäntä joukkue CSKA tuli eurooppa liigaan Mestarien liigan kautta jossa se otti kolme voittoa ja kolme tappiota ja jossa joukkueen monivuotinen maalivahti pelasi ensimmäisen euro nollapelinsä vuosiin kun Akinfeev nollasi kotona Benfican 2-0 voitossa. Eurooppa-liigan puolella CSKA raivasi ensin Serbialaisen Crvena Zvezdan yhteis maalein 1-0 ja sitten venyi jopa jonkinmoiseen yllätykseen kun hävisi kotana Lyonille 0-1 mutta kävi Ranskasta 2-3 voiton. Nyt joukkueella on kuitenkin turhan iso vuori kiivettävänään kun vastassa on laadukas ja motivoitunut Arsenal jolla on vieläpä 4-1 etumatka kotikentältään.

Arsenal on saanut karistettua alku vuoden huonon jaksonsa ja on nyt voittanut kuusi ottelua peräkkäin tehden 18 osumaa noihin kuuteen peliin ja kolmesti joukue on pitänyt nollan tuona aikana. Arsenal on yksi niistä joukkueista jotka lasketaan tämän kilpailun voittaja kanditaatteihin ja se onkin tässä vaiheessa joukkueen ykkös tavoite sillä kun valioliigaa on jäljellä kuusi ottelua on joukkue jäänyt 13 pisteen päähän mestarien liiga paikasta joten voittamalla Eurooppa liiga on joukkueen paras mahdollisuus päästä maailman suurimpaan seurajoukkue kilpailuun mukaan ja tämä on kenties se ainoa tapa Wengerille että hän voisi vielä jatkaa joukkueen peräsimessä.

Vetoa miettiessä pientä päänvaivaa aiheuttaa se että Arsenal on ottanut jo niin selkeän johdon mutta luotetaan että Lontoossakin on alku viikosta seurattu jalkapalloa ja katsottu mitä Barcelonalle kävi kun he lähtivät Roomaan 4-1 johtotilanteesta. Arsenal tulee kovaa päälle ja laittaa ottelu parin pakettiin viimeistelemällä maalin ehkä jo ensimäisen jakson aikana. Moskovalaisten puolustajat Berezutski, Berezutski, Ignashevich ovat auttamatta liian vanhoja, hitaita ja heppoisia näihin peleihin. Olkoonkin että asia nostetaan esiin neljättä kertaa tällä kaudella mutta aiemmista kolmesta kerrasta kahdesti tämä on ollut yksi otteluiden avain tekijä (kotona Manua vastaan, Vieraissa Lyonia vastaan ja Vieraissa Arsenalia vastaan). Arsenal tulee iskemään tänään osuman ja on suosikki voittamaan ottelun. Peli suositus on Arsenalin voitolle mutta ne jotka mielivät isompaa kerrointa laittavat lapulle molemmat joukkueet tekevät maalin ja Arsenal voittaa.

Pelivalintamme: Arsenal

Coolbet 2.39

Nordicbet 2.34

Betsafe 2.34

NÄIN SAAT PARHAAN HYÖDYN IRTI TÄSTÄ JA MUISTA VIHJEISTÄMME NORDICBETILLÄ!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili ja talleta 100€.
  2. Lyö 5€ veto tämän vihjeen kohteeseen. Voitit tai hävisit, saat NordicBetiltä 10€ ilmaisvedon.
  3. Lyö mobiilissa 45€ edestä vetoja. Voitit tai hävisit, saat mobiiliin uuden 20€ ilmaisvedon.
  4. Lyö vähintään 50€ edestä vetoja ja saat jälleen 20€ ilmaisvedon lisää.

Toimimalla näin saat siis 100€ talletuksella 50€ ilmaisvetoja!

Vuonna 2002 perustettu NordicBet panostaa pohjoismaisiin urheilulajeihin, kuten erilaisiin talvilajeihin tai pesäpalloon. Erinomainen asiakaspalvelu ja pohjoismainen luotettavuus takaavat laadukkaan pelikokemuksen.

Liity suomalaisten suosimalle NordicBetille tästä —>