Jalkapallo Espanja La Liga Leganes – Levante | Pitkävetovihje 07.05.2018

La Ligan illan ainokaisessa iskevät yhteen Leganes ja Levante joilla molemmilla on ollut vaikea kausi mutta nyt voi jo huokaista helpotuksesta sillä joukkueet ovat onnistuneet varmistamaan sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi.

Koti joukkue Leganes on sarjassa sijalla 16 saldolla 11-7-17 29/43 eli 40 pistettä keränneenä. Joukkue on kerännyt valtaosan pisteistään kotikentältään ja onnistunut sitä kautta varmistamaan sarjapaikkansa. Mutta onko joukkueella enää paukkuja jäljellä kun tärkein tehtävä on suoritettu. Lisäksi joukkueen yksi tärkeimmistä palasista hyökkäys suuntaan, 24 vuotias brassi keskikenttä Gabriel on tänään pelikiellossa.

Levante on saldolla 9-13-13 34/50 sijan Leganesin alapuolella tasapisteissä. Joukkue on pelannut todella kovan kevään ja löytyykin kuntopuntareista todella korkealta kun viiden ottelun puntarissa joukkue löytyy Barcelonan edeltä sijalta kaksi neljällä voitolla ja tappiolla ja kymmenen ottelunkin puntarista joukkue löytyy sijalta neljä saldolla 6-2-2. Levanten vieras pelaaminen ei ole ollut kovinkaan kummoista tällä kaudella mutta viimeisestä neljästä ottelusta joukkue on voittanut kaksi  ja pelannut kerran tasan ja ainoa tappio on tullut kovalle kotijoukkueelle Atletico Madridille, edellisessä vieras ottelussaan joukkue kaatoi Athelico Bilbaon lukemin 1-3.

Bookkerit ovat arvostaneet kotivoiton tässä kohteessa ehkä hieman liian korkealle sillä joukkueiden tasoero on melko olematon ja kun isänniltä puuttuu lisäksi tärkeä Gabriel on hyvässä vireessä olevan vieras joukkueen kertoimia hieman vaikea ymmärtää, Levanten voitolle löytyy markkinoilta jopa 3.78 kerroin ja viime aikojen esitysten perusteella on hyvin hankala ymmätää noin korkeaa kerrointa. Ylikertoimesta ei vielä lähdetä puhumaan mutta tarjous joka tapauksessa on sellainen että siihen voi hyvin tarttua. Varovaisemmat voivat ottaa lapulleen X2 vaihtoehdon jolle saa mukavan 1.75 kertoimen vielä.

Pelivalintamme: Levante

Coolbet 3.78

Unibet 3.70

bet365 3.60