Jalkapallo Espanja La Liga La Coruna – Barcelona | Pitkävetovihje 29.04.2018

Espanjan illassa varmistuu tänään kaksi asiaa, Barceloona kruunataan mestariksi kaudella 2017-18 ja isäntä joukkue la coruna tippuu kauden päätteeksi pois La Ligasta. Näiden kahden joukkueen tasoerot ovat valtavat ja siihen kun lisätään että Barcelona tosiaan pelaa ilman suurempia paineita sillä jo tasapeli käytännössä varmistaa sen mestaruuden (ellei Atletico Madrid voita viimeistä neljää otteluaan +30 maalierolla) ja La Coruna taas tarvitsisi täydet pisteet lopuista neljästä pelistään ja Levanten totaali sulamisen ja silloinkin joukkue todennäköisesti tippuisi maalieron turvin.

La Corunan kauden saldo on 6-10-18 32/65 ja koti saldo 4-6-7 18/25. Joukkue on onnistunut pitämään jollain tavalla unelmia elossa kun se ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen koti otteluun mutta kun voittojakin on tuona aikana tullut vain yksi niin todellisuudessa joukkueen kausi on ollut jo hetken aikalailla taputeltu. Lisäksi joukkueelta on iso liuta pelaajia enemmän tai vähemmän telakalla ja esimerkiksi yhdeksän maalin miehen Adrianin pelaaminen on epävarmaa samoin kuin viisi maalia tehneen Lucas Perzin ja keskikentältä kokeneen Sulley Muntarin.

Barcelonan kausi on ollut kotimaassa uskomattoman kova, joukkue on edelleen La Ligassa ilman tappioita saldolla 25-8-0 83/19 ja vieras saldokin on komea 11-6-0 38/11. Joukkue ei ole kuitenkaan viime aikoina vieras peleissään loistanut vaikka puolueettomalla kentällä antoikin Sevillalle cup finaalissa kunnon läksytyksen lukemin 0-5. Tänään kuitenkin on odotettavissa että peli saattaa repsahtaakkin ja Barca tyylitellä tänään tylytkin lukemat kun pokaali kiiltää jo silmissä ja La Corunan kavereilla alkaa olla leuka rinnassa.

Aasialainen -2 tasoitus antaa Barcelonan voitolle kahden kerrointa ja kyllä tämä tulee riittävän usein vähintään voidina kotiin että kohdetta voi lapulle laittaa.

Pelivalintamme: Barcelona -2 Asian handicap

Nordicbet 2.00

Betsafe 2.00

Betsson 2.00

NÄIN SAAT PARHAAN HYÖDYN IRTI TÄSTÄ JA MUISTA VIHJEISTÄMME NORDICBETILLÄ!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili ja talleta 100€.
  2. Lyö 5€ veto tämän vihjeen kohteeseen. Voitit tai hävisit, saat NordicBetiltä 10€ ilmaisvedon.
  3. Lyö mobiilissa 45€ edestä vetoja. Voitit tai hävisit, saat mobiiliin uuden 20€ ilmaisvedon.
  4. Lyö vähintään 50€ edestä vetoja ja saat jälleen 20€ ilmaisvedon lisää.

Toimimalla näin saat siis 100€ talletuksella 50€ ilmaisvetoja!

Vuonna 2002 perustettu NordicBet panostaa pohjoismaisiin urheilulajeihin, kuten erilaisiin talvilajeihin tai pesäpalloon. Erinomainen asiakaspalvelu ja pohjoismainen luotettavuus takaavat laadukkaan pelikokemuksen.

Liity suomalaisten suosimalle NordicBetille tästä —>