Jalkapallo Espanja La Liga La Coruna – Barcelona | Pitkävetovihje 29.04.2018

Espanjan illassa varmistuu tänään kaksi asiaa, Barceloona kruunataan mestariksi kaudella 2017-18 ja isäntä joukkue la coruna tippuu kauden päätteeksi pois La Ligasta. Näiden kahden joukkueen tasoerot ovat valtavat ja siihen kun lisätään että Barcelona tosiaan pelaa ilman suurempia paineita sillä jo tasapeli käytännössä varmistaa sen mestaruuden (ellei Atletico Madrid voita viimeistä neljää otteluaan +30 maalierolla) ja La Coruna taas tarvitsisi täydet pisteet lopuista neljästä pelistään ja Levanten totaali sulamisen ja silloinkin joukkue todennäköisesti tippuisi maalieron turvin.

La Corunan kauden saldo on 6-10-18 32/65 ja koti saldo 4-6-7 18/25. Joukkue on onnistunut pitämään jollain tavalla unelmia elossa kun se ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen koti otteluun mutta kun voittojakin on tuona aikana tullut vain yksi niin todellisuudessa joukkueen kausi on ollut jo hetken aikalailla taputeltu. Lisäksi joukkueelta on iso liuta pelaajia enemmän tai vähemmän telakalla ja esimerkiksi yhdeksän maalin miehen Adrianin pelaaminen on epävarmaa samoin kuin viisi maalia tehneen Lucas Perzin ja keskikentältä kokeneen Sulley Muntarin.

Barcelonan kausi on ollut kotimaassa uskomattoman kova, joukkue on edelleen La Ligassa ilman tappioita saldolla 25-8-0 83/19 ja vieras saldokin on komea 11-6-0 38/11. Joukkue ei ole kuitenkaan viime aikoina vieras peleissään loistanut vaikka puolueettomalla kentällä antoikin Sevillalle cup finaalissa kunnon läksytyksen lukemin 0-5. Tänään kuitenkin on odotettavissa että peli saattaa repsahtaakkin ja Barca tyylitellä tänään tylytkin lukemat kun pokaali kiiltää jo silmissä ja La Corunan kavereilla alkaa olla leuka rinnassa.

Aasialainen -2 tasoitus antaa Barcelonan voitolle kahden kerrointa ja kyllä tämä tulee riittävän usein vähintään voidina kotiin että kohdetta voi lapulle laittaa.

Pelivalintamme: Barcelona -2 Asian handicap

Nordicbet 2.00

Betsafe 2.00

Betsson 2.00