Jalkapallo Englanti Valioliiga Everton – Southampton | Pitkävetovihje 05.05.2018

Valioliigasta nostetaan Evertonin ja Southamptonin välinen ottelu tapetille. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kauden kokonaisuutena alakanttiin, sillä erolla että Everton on parantanut kovasti kevättä kohden kun taas Southampton on ollut koko kauden tasaisen huono.

Everton on sijalla kahdeksan ja on kuusi pistettä Burnleytä perässä kun molemmilla on kaksi ottelua pelaamatta mutta seitsemäs sija ja europelit eivät enää ole realistiset sillä Burnleyn maaliero on +3 kun taas Evertonin -12 joten vaikka joukkue kirisi piste eron kiinni niin tuota 15 maalin eroa tuskin enää kuroo. Everton on kerännyt kauden aikana 48 pistettä joista 33 koti peleissään. Joukkueen koti tappiot ovat tulleet Tottenhamille, Burnleylle, Arsenalille, Manulle ja Citylle eli voidaan puhua että joukkue on kotikentällään onnistunut ihan hyvin.

Southampton on kerännyt 32 pistettä ja on pisteen verran putoamis viivan väärällä puolella Swansean perässä ja Southampton matkaakin ensi tiistaina Swansean vieraaksi ja tuo ottelu on molemmille joukkueille todella iso ja saattaa ratkaista kumpi joukkueista pelaa ensi kaudella Valioliigaa vai pelaako kumpikaan sillä Stoke on myös mukana hämmentämässä soppaa. Southampton pelaa veitsi kurkulla, niinkuin se on pelannut käytännössä koko kevään sillä niin heikosti joukkue on onnistunut pisteitä keräämään. Joukkueen vieras otteluiden saldo kirjataan 2-7-8 15/29 ja viimeisestä 10 valioliigan vierasottelustaan joukkue on voittanut vain jumbo WBAn mutta on tosin hakenut muutemia maukkaita tasapeli pisteitä, niinkuin Old Traffordilta 0-0 lukemilla. Southamptonin vierailut Evertonin luona ovat olleet melko nihkeitä ja joukkue ei tällä vuosituhannella ole käynyt voittoa Goodison Parkilta hakemassa vaan saldona on seitsemän tappiota ja kolme tasapeliä ja nykyisen valioliiga visiittinsä aikana neljä tappiota ja yksi tasapeli.

Aina on riskinsä lähteä pelaamaan putoamistaistelussa olevia joukkueita vastaan mutta Evertonin kotikertoimet ovat tänään niin korkealla että kattavat kyllä riskin.

Pelivalintamme: Everton

Nordicbet 2.90

Betsafe 2.90

Betsson 2.90

NÄIN SAAT PARHAAN HYÖDYN IRTI TÄSTÄ JA MUISTA VIHJEISTÄMME NORDICBETILLÄ!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili ja talleta 100€.
  2. Lyö 5€ veto tämän vihjeen kohteeseen. Voitit tai hävisit, saat NordicBetiltä 10€ ilmaisvedon.
  3. Lyö mobiilissa 45€ edestä vetoja. Voitit tai hävisit, saat mobiiliin uuden 20€ ilmaisvedon.
  4. Lyö vähintään 50€ edestä vetoja ja saat jälleen 20€ ilmaisvedon lisää.

Toimimalla näin saat siis 100€ talletuksella 50€ ilmaisvetoja!

Vuonna 2002 perustettu NordicBet panostaa pohjoismaisiin urheilulajeihin, kuten erilaisiin talvilajeihin tai pesäpalloon. Erinomainen asiakaspalvelu ja pohjoismainen luotettavuus takaavat laadukkaan pelikokemuksen.

Liity suomalaisten suosimalle NordicBetille tästä —>