Jalkapallo Englanti Valioliiga Chelsea – West Ham | Pitkävetovihje 08.04.2018

Valioliiga kierros päätetään vielä Mestarien liiga paikasta haaveilevan Chelsean ja Valioliiga paikastaan taistelevan West Hamin otteluun.

Isäntä joukkue Chelsea on sarjassa viidentenä 11 pistettä pelin enemmän pelannutta Tottenhamia ja kaksi peliä enemmän pelannutta Liverpoolia perässä mutta taitaa pelit loppua joukkueelta kesken ajatellen neljän sakkiin nousemista. Chelsea kieltämättä sai kovan ottelu ohjelman tähän loppuun kun viimeisestä viidesyä valioliiga matsista joukkue on hävinnyt kolme kun vastaan on marssinut Manu, City ja Tottenham voitokkaasti ja samaan ottelu ryppääseen kun lisätään vielä Mestarien liiga puolivälierät Barcelonaa vastaan niin helpolla ei ole joukkue päässyt viime aikoina.

Viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella oleva West Ham sai viime kierroksella helpotusta omaan urakkaansa kun se kaatoi kotona juuri viimeisellä putoajan paikalla olevan Southamptonin lukemin 3-0 tuota ennen joukkue oli hävinnyt kolmella maalilla Burnleylle, Swansealle ja Liverpoolille peräkkäin noiden kolmen ottelun yhteis maalieron ollen 2-11. West Hamilla varmasti taistelu haluja sarjapaikkansa puolesta riittää mutta tänään joukkue mahtaa olla liian tiukan paikan edessä sillä kun materiaali vertailu kallistuu muutenkin reippaasti Chelsean suuntaan niin tänään West Hamin loukkaantumislista tekee tästä parista entistä epätasaisemman, esiin voidaan nostaa vaikkapa normaalisti avauksessa olevien puolustajien Collinsin ja Reidin poissaolot sekä hyökkäyksestä Andy Carrollin.

Koti ja materiaali etu menee tässä vahvasti isännille ja vaikka West Ham taisteleekin sarjapaikkansa puolesta ei se nauti ainakaan kovin suuresta motivaattio edusta sillä Chelsea hakee arvokasta nelos sijaa niin kauan kuin se teoriassa on mahdollista. Chelsea on myös varmasti sopivasti ärsytetty kun se on muuteman kierroksen sisään kärsinyt kolme tappiota ja tänään West Ham joutuu ottamaan kärsijän roolin kun Hazard Willian ja kumppanit päättävät piristää itseään West Hamin varamiehisen puolustuksen kustannuksella.

Pelivalintamme: Chelsea -1.5

Unibet 2.00

Nordicbet 2.00

Betsafe 2.00

Hyödynnä markkinoiden parhaisiin kuuluva 100€ + 10€ tervetulobonus Unibetillä!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili.
  2. Saat ensitalletuksellesi 100% talletusbonuksen jopa 100€ asti. Tekemällä 100€ talletuksen saat siis yhteensä 200€ vedonlyöntiin.
  3. Pelaa 10€ riskittömästi mobiililla. Mikäli häviät vetosi, hyvitetään bonusraha pelitilillesi.

Unibet on yksi Euroopan suurimmista online-pelitoimijoista, jolla on yli 13,5 miljoonaa rekisteröityä asiakasta maailmanlaajuisesti. Suomenkielinen asiakaspalvelu ja pörssiyhtiön tuoma turvallisuus ovat tehneet Unibetistä hyvin suositun suomalaisten keskuudessa. Lisäksi talletusbonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.4 kertoimilla!

Lunasta bonuksesi ja liity Unibetille tästä ––>