Jääkiekko NHL Nashville – Colorado | Pitkävetovihje 14.04.2018

NHL prime time herkkua tarjolla, otetaan lyhyesti kiinni Nashvillen ja Coloradon välisiin matseihin.

Ensimmäinen ottelu oli odetetunlainen ja Nashville hoiti voiton kotiin lukemin 5-2. Otteluparissa on vahva isät vastaan pojat meininki sillä Nashville on jokaisella osa-alueella edellä Coloradoa. Ainostaan Coloradon ykkös nyrkki on kykenevä haastamaan Nashvillen loput kolme kenttää ovat selviä vastaan tulijoita. Coloradon ykkös pakkiparin miehillä Zadorovilla ja Barriella olisi isoja ongelmia murtautua pelaavaan kokoonpanoon jos he olisivat Nahsvillen miehiä ja samoin maalivahti osastolla kun Varlamov on sivussa ei viime pelissä maalilla ollut Bernier ole lähelläkään Rinteen tasoa eikä edes Saroksen tasoinen maalivahti.

Nashville tulee etenemään helpohkosti jatkoon tästä parista ja ainakaan kotonaan ei tule voittoa Coloradolle antamaan. Tasaisemmin ja laajemmalla rintamalla pelaavalle Predatorsille voittoon riittää 60 minuuttia omaa pelaamista ja vastustajan virheistä rokottamista kun taas Colorado tarvitsee aivan nappi suorituksen ja vieläpä Nashvillen löysäilyn voittaakseen ottelun ja sen verran Nasvillen porukalla on viime kaudesta hampaankolossa että löysäilemään ei lähdetä.

Lapulle Nashvillen kahden maalin voitto sillä vaikka kerroin ei päätä huimaa niin pudotuspeli väännössä Predators ei koti kaukalossaan Avalanchelle siimaa anna.

Pelivalintamme: Nashville -1.5

Comeon 1.91

Coolbet 1.90

Unibet 1.88

Hyödynnä markkinoiden parhaisiin kuuluva 100€ + 10€ tervetulobonus Unibetillä!

Toimi näin:

  1. Avaa pelitili.
  2. Saat ensitalletuksellesi 100% talletusbonuksen jopa 100€ asti. Tekemällä 100€ talletuksen saat siis yhteensä 200€ vedonlyöntiin.
  3. Pelaa 10€ riskittömästi mobiililla. Mikäli häviät vetosi, hyvitetään bonusraha pelitilillesi.

Unibet on yksi Euroopan suurimmista online-pelitoimijoista, jolla on yli 13,5 miljoonaa rekisteröityä asiakasta maailmanlaajuisesti. Suomenkielinen asiakaspalvelu ja pörssiyhtiön tuoma turvallisuus ovat tehneet Unibetistä hyvin suositun suomalaisten keskuudessa. Lisäksi talletusbonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.4 kertoimilla!

Lunasta bonuksesi ja liity Unibetille tästä ––>