Moniveto 3-vihje: Portugali & Saksa huippuottelussa!

Lauantain monivetovihjeemme tulee luonnollisesti lauantain EM-kisojen otteluihin. Bonuskierroksella pelaajille on tarjolla +25% isommat voitot.

Moniveto-vihje: Moniveto 3 – 19.6.2021

Alla vihjerivi. Perustelut jokaiseen kohteeseen löydät vihjerivin alta.

  1. Unkari – Ranska 0 – 1,2,4
  2. Portugali – Saksa 0,1 – 0,1,2
  3. Espanja – Puola 1,2,3 – 1,2

Yhteensä 108 riviä, minimipanos 0,20e
Hinta minimipanoksella: 21,60€
Kohde sulkeutuu: Lauantaina 19.6.2021 kello 15.58

1. Unkari – Ranska

EM-kisojen paras ja huonoin joukkue vastakkain? Unkari hävisi avausottelunsa Portugalille selkein numeroin 3-0, eikä tästä ottelusta ole paljon muuta luvassa.

Ranska pelasi erittäin tasapainoisen ottelun Saksaa vastaan ja lunasti siitä 1-0 -voiton. Esitys oli solidi, eikä kenelläkään jäänyt epäselväksi, että vastakkain oli kaksi kisojen ykköskorin joukkuetta.

Unkari rimpuili pitkään Portugalia vastaan, mutta lopulta tulos oli odotettu. Lähtötasoltaan joukkueen materiaalia ei vain riitä kärkimaita vastaan ja Unkarin kisat päättyivät ikävä kyllä lohkoarvontaan. Portugali, Saksa ja Ranska samassa lohkossa! Ei käy kateeksi veljiä.

Kansainväliset vedonvälittäjät tekevät Ranskasta noin 80-prosenttisen suosikin suoraksi voittajaksi ja arvioivat että noin 70-prosenttisella todennäköisyydellä Unkari jää ilman maalia.

Samoilla linjoilla olemme mekin, ja iskemme Unkarin nollan varmaksi riveille, vaikka se onkin kerännyt peliä yli 60 pinnaa. Kannattaa muistaa, että mikäli Ranska pääsee ajoissa johtoon, voi ottelu revetä todella rumiinkin lukemiin.

Pelisuositus: Unkari – Ranska 0 – 1,2,4

2. Portugali – Saksa

Jättiläismäinen ottelu jatkopaikan suhteen sekä Saksalle että Portugalille. Molemmille luultavasti riittäisi tasapeli jatkopaikkaan, sillä Saksa kohtaa päätöskierroksella heikohkon Unkarin, mutta tappio voisi johtaa Saksan osalta katastrofiin.

Saksa on ilman pisteitä, kun se hävisi Ranskalle avausottelun 1-0. Lohkokolmosten välinen taistelu on todella täpärä, kuten varmasti kaikki Huuhkajien kannattajat tietävät. Tähän leikkiin Saksa ei voi luottaa yhtään, joten tämä ottelu on Saksalle erittäin iso.

Toki se on sitä myös Portugalille. Vaikka sillä onkin voitto alla ja maaliero kolme osumaa plussalla, tappio Saksalle ja Ranskalle voisi hyvin tietää sitä, että Portugali jäisi alkulohkoon.

Kaksi huippujoukkuetta vastakkain, panokset valtavat ja tasapeli olisi molemmille jatkon kannalta varsin hyvä tulos. Vaikka offensiivisuutta löytyy, ei vähämaalinen kamppailu olisi minkään valtakunnan yllätys.

Monivetopelurit ovat jostain syystä nyt halunneet rummuttaa maaleja aivan liikaa tähän kohteeseen. Parhaat, alipelatuimmat ideat löytyvät ehdottomasti vähämaalisista lukemista.

Pelisuositus: Portugali 0,1 – Saksa 0,1,2

3. Espanja – Puola

Espanja aloitti EM-kisat 0-0 -tasapelillä Ruotsin kanssa, joten se tarvitsee edelleen pisteitä, jotta jatkopaikka varmistuu.

Kimurantissa lohkossa Puola hävisi vastaavasti avausottelunsa Slovakialle, ja kun taas Ruotsi voitti torstaina Slovakian, on lohko kääntynyt Puolan osalta yhdellä tappiolla jo lähes painajaismaiseen suuntaan.

Mikäli Puola mielii jatkoon, sen tulee ottaa tästä ottelusta pisteitä. Tasapeli voisi riittää, jolloin Puola voittamalla Ruotsin päätösottelussa etenisi hyvin todennäköisesti jatkoon. Tätä ottelua joukkue ei voi kuitenkaan enää hävitä.

Puola tuskin pelaa edes Espanjaa vastaan kuten Ruotsi teki. Ruotsi puolusti, puolusti, puolusti ja puolusti. Nihilistinen pelitapa ei ole samalla tapaa Puolan DNA:ssa ja kun Puola avaa peliä, aukeaa myös Espanjalle enemmän paikkoja.

Mikäli Espanja menee johtoon, on Puolan pakko avata peliä ja isosti. Tämän vuoksi ei olisi yllätys, vaikka lauantai-illan herkkupalassa nähtäisiin toisella puoliajalla todelliset maalikarkelot.

Pelisuositus: Espanja 1,2,3 – Puola 1,2