Moniveto 4 -vihje: Pukki karkaa Venäjän karhulta?

Veikkaus tarjoaa upean monivedon keskiviikolle. Bonuskierroksella saat 25% isommat voitot täysosumille ja kaikki monivedon kohteet ovat upeita jalkapallon EM-kisojen kohteita.

Moniveto-vihje: Moniveto 4 – 16.6.2021

Alla vihjerivi. Perustelut jokaiseen kohteeseen löydät vihjerivin alta.

  1. Suomi – Venäjä 1,2,3 – 0,1
  2. Turkki – Wales 0,1,2 – 0,2,3
  3. Italia – Sveitsi 2,3 – 0

Yhteensä 108 riviä, minimipanos 0,20e
Hinta minimipanoksella: 21,60€
Kohde sulkeutuu: Keskiviikkona 16.6.2021 kello 15.58

1. Suomi – Venäjä

Suomi on nimellinen kotijoukkue, mutta Venäjä nauttii Pietarissa pelattavassa ottelussa luonnollisesti suurta kotietua. Venäjä hävisi avausottelunsa Belgialle 3-0, kun taas Suomi otti valtavan voiton Tanskasta maalein 1-0. Siinä lähtökohdat.

Suomen taktiikka on puolustaa tiukasti ja iskeä vastaan. Tältä osin Venäjä sopinee paljon paremmin Suomelle vastustajaksi kuin Tanska. Tanska oli valmiina Suomen iskuihin ja se osasi koko ajan pelata Teemu Pukkia pois tilanteista. Venäjän kurinalaisuus ja kärsivällisyys ei ole samalla tasolla.

Venäjä hakee ottelusta voittoa – Suomi puolustaa ja sille riittää tasapeli. Suomi on parhaillaan juuri tällaisissa otteluissa, missä se voi puolustaa tiukasti ja hakea paikan tullen Pukille läpijuoksuja. Vaikka Venäjä on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki otteluun, Suomen voitot ja 1-1 -tasapeli maistuvat tähän otteluun tällä kertaa (ehkä sitten vaikka sinivalkoisten lasien vuoksi).

Pelisuositus: Suomi 1,2,3 – Venäjä 0,1

2. Turkki – Wales

Illan toisessa EM-ottelussa kohtaavat Turkki ja Wales. Turkki hävisi avausottelun kivikovalle Italialle 3-0, Wales pelasi Sveitsin kanssa tasapelin 1-1.

Panokset ovat jättiläismäiset jatkopaikan suhteen, mutta tästäkään huolimatta 0-0 -tulokseen ei ole syytä uskominen.

Turkki pelasi MM-karsinnoissa todella runsasmaalisia otteluita, muun muassa Latviaa vastaan 3-3 –tasapelin, Norjasta 3-0 -voitto ja Hollannista 4-2 -voitto. Wales hävisi Belgialle vieraissa 3-1 ja voitti Tshekin kotonaan 1-0.

Joukkueiden edellisellä kohtaamisella ei ole tämän pelin kanssa mitään väliä, mutta kerrotaan sekin kuriositeettina: vuoden 1997 MM-kisojen karsinnoissa Turkki voitti Walesin maalein 6-4.

Tasainen, odotuksiltaan keskimääräistä runsasmaalisempi koitos tiedossa, joten merkkejä tarvitaan. Wales yhtä maalia on pelattu yli 40%, joten jätetään se rohkeasti kokonaan pois laskuista.

Pelisuositus: Turkki 0,1,2 – Wales 0,2,3

3. Italia – Sveitsi

Tämän kierroksen strategiana on pelata kahteen ensimmäiseen kohteeseen reilusti merkkejä ja hakea niillä pelaamattomia tuloksia, kun taas päätöskohteessa luotetaan suosikkiin ja koitetaan selvitä hyvin vähillä merkkimäärillä.

Italia on hyökkäävämpi joukkue kuin aiemmin, mutta siltikään Sveitsin maali voi olla kiven takana. Italia on pitänyt maalinsa puhtaana edelliset yhdeksän maaottelua putkeen, ja se on voittanut näistä kaikki.

Sveitsin nolla maalia (44,5%) kelpaa koko rivien ankkurimerkiksi tämän päiväiselle kierrokselle. Italialle valitaan todennäköisimmät maalimäärät: 2 ja 3.

Pelisuositus: Italia 2,3 – Sveitsi 0